Yakuza 5 udkommer midten af November.

Det har ikke været nogen hemmelighed, at netop Yakuza serien har været overset i vesten, men dem der har spillet de tidligere versioner, på Japansk, vil vide at Yakuza nok er et af de mest action præget spil serier i dens genre. Som er bygget over den berygtet Japanske Mafia som måske er mere berygtet i Japan end Costa Nostra ( Den italienske Mafia fra Sicilien ).Selv om man måske betragter dem som de mest voldelige og organiseret mafia , blev kendt for at få fodfæste i USA og har et ukendt antal liv på samvittigheden op gennem 1900 tallet, og som nærmest alene byggede Las Vegas for blod penge. – Det intet i forhold til Yakuza som betragtes som den største Mafia “virksomhed” og tilmed den ældste som menes at være startet helt tilbage i 1700 tallet.

Yakuza-5-Kazuma-Tx

Yakuza spil serien er bygget over denne mafia organisation, som ikke ledes af nogen specifik, men blot af den “familie” som har størst område. Yakuza styre den kriminelle underverden, og udefra kommende kan godt forvente modstand hvis de prøver at overtage et Yakuza territorium  Og det har skabt en spil serie som er blevet legendarisk i Japan. Og som nogen kan huske så kom Yakuza 4 gratis til PS Plus medlemmer for 1 års tid siden til – Og dem der spillede det for første gang vil måske kunne se lidt parallelt på det og GTA spillene.

Yakuza-5-Sapporo

Derfor har mange ventet på at ville komme med engelsk oversættelse til PS4, men det bliver ikke tilfældet, som der allerede blev nævnt sidste år under E3, men derimod udkommer den til PS3 i midten af November. Det kan virke grotesk en så stor en titel udkommer 2 år inde i new-gen´s levetid, men man skal tænke på det her er for de fans der har støttet Yakuza længe og faktisk er lavet primært til dem. Og lige lade folk få det sidste med inden Yakuza 6 ( som rygtes udkomme i starten af 2017 ) til New-Gen.

Men folk der stadig har PS3, men aldrig har prøvet serien, burde se spillet an, og give det en chance, fordi det kan meget vel gå hen og blive stort til PS4 hvis de ser det er vel modtaget i vesten.

Yakuza-5-Haruka

Spillet omhandler 5 fraktions grupperinger i Japan, der alle kæmper og at få magten i Yakuza, men det er lettere sagt end gjort, og du vil i et spil der har mellem  30 -40 timers gameplay, komme tæt på alle personerne som har været blandt hovedrollerne i tidligere versioner. Og du vil få en oplagt chance for at få et indblik i hvad der kan forventes i fremtiden.

Se Launch Traileren her.:

Video ThumbnailDet har ikke været nogen hemmelighed, at netop Yakuza serien har været overset i vesten, men dem der har spillet de tidligere versioner, på Japansk, vil vide at Yakuza nok er et af de mest action præget spil serier i dens genre. Som er bygget over den berygtet Japanske Mafia som måske er mere berygt
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.