Anmeldelse

Samurai Warriors, er en af de mest kendte “spin-off” spil til serien Extreme Empires, som foregår i det gamle japanske kejserrige hvor der var klaner/dynastier der styrede japan i forskellige dele af Japan. Til forskel på Extreme legends, så er dette baseret på Samuraier fra en svundne tid, som er lang fra hvad japan er baseret på nu.

samurai_warrior_4_IINormal battle

– II kunne meget vel ses som en efterfølger til , men det er det ikke til trods for den hedder “II” det er nok nærmere en parrallel historie fra , som tilføjer nye modes og nye karakter.

Tadakatsu Honda, har taget Naomasa li under sin vinger, og træner ham op til at kunne tjene Tokugawa, som er en krigsherre alle frygter. Men mens man i tidligere udgaver styrede flere personers klaner, styrer du kun en her, og allgievel ikke, du er stadig i krig med flere personer på en gang, men din fokus ligger på “li”. Men du har stadig mulighed for at få andre krigsherre på din egen side, og få dem til at kæmpe for dig, men stadig med dig ( li) som hovedkarakter.

samurai_warrior_4_IISW4-II_06

Som altid kan man vælge at starte en battle hvor du skal nå nogen mål , som er dine primære mål, mens der vil komme sekundære mål som tit er at klare en vis høvding inden en tidsperiode for at få en ekstra bonus, og komme dine løjtnanter til undsætning. Dette gøres i  et tærræn der vises på kortet, du vil så skulle fokusere på din egne mål, men samtidigt holde øje med at dine allierede ikke kommer i knibe, og derved tabe det pågældende slag, og begynde forfra.

Der er kommet et nyt mode som hedder Survival Mode, og som altid i Survival mode,gælder det om at komme så langt som muligt uden at dø, og denne mode kan virkelig hjælpe dig med at få opgraderet din karakter til story mode.

Hvis du skulle have lyst til at spille sammen med en  ven, er det muligt på 2 måder, enten via splitscreen ( lokalt ) eller via nettet, som absolut er at fotrække i dette spil, da man ellers vil miste en del af overblikket mens man kæmper, her har du mulighed for at spille med random spillere eller med en ven som du invitere til “party”.

samurai_warrior_4_IIMode selection

Som altid i disse spil genre, vil der være en masse button smashing så at sige, dog, det kan være kombinationer der hedder firkant-ps4,firkant-ps4,trekant-ps4 for at lave en flydende og lang kombination, som skader flest mulige, og finder du ud af din anden karakter ( man styre som nævnt tidligere 2 ) kan man trykke L1-ps4, for at skifte til denne karakter, og så kan man bruge f.eks touch pad ps4for at bringe muligheden for at se kortet i close op for det område man er i, for at sikre sig at man ikke har overset fjender i det på gældende område.

Som altid er spillet en stor nydelse at spille af denne genre hvis man er til dem, og man kan hurtig bruge 3-4 timer på at spille et par missioner og selv om man dør , og skal begynde forfra, så er der hele tiden den følelse af “man skal lige prøve en gang til”, spillet kan stærkt anbefales til fans, og tidligere spillere af Samurai Warriors.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.