Er du en af de 25 der skal vinde “The Crew : Wild Run” ? .. Så burde du måske lige se her

Det er ikke nogen hemmelighed at “” har set sine større dage siden det udkom sidste år, men ikke desto mindre, så udkommer der snart en ny til den som hedder “Wild Run” eller ret og sagt “The Crew : ” det bliver udgivet som standalone DLC eller med fuld pakke på disk hvis man ikke har prøvet det endnu.

Ubisoft vil nu gøre noget unikt, som jeg ikke mindes jeg har set været gjort før. De vil give spillet væk , og eneste det kræver er du stadig har “The Crew” , og det foregår den sidste Community Mission for denne omgang. Den meget simpel, du skal bare kører sidste mission “Bottom of the Nineth” og de 25 bedste vil vinde det.

Efter jeg har leget med det igen efter en del måneders pause, har jeg hygget mig med det 2 uger, og fået købt en del nye biler, men samtidigt også fået en masse penge, så jeg kan købe en masse fede køretøjer i “Wild Run”.

Spillet bærer dog generelt præg af det ikke spilles af mange garvede spillere der er mange der er lav i lvl , det minder lidt som den første uge faktisk da det udkom. Så det kan faktisk vise sig at gå hen og egentlig blive en mulighed at vinde det så hvorfor ikke lige starte “The Crew” op,find din bil , og måske er det godt at have et par stykker klar, også selv om du føler du har fuld kontrol over din bil.

Jeg har lavet en lille , i 3 løb jeg har kørt lige efter hinanden, kan være i kan få lidt inspiration, og samtidigt vil jeg gerne hører om nogen slår de point jeg opnår ved en af dem. Alle 3 biler er kørt på 1 gennemkørsel.

https://t.co/a4l6J8DFiR

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.