Beyond Two Souls – PS4

er lavet af skaberen af , og hvis man var i tvivl om i sin tid var en “one-time” hit, og om de kunne forsætte den unikke måde at lave spil på og samtidigt lave en god historie der bringer hele følelses registreret i gennem på de karakter man styre, så var svaret ja. Specielt da de så udkom med Beyond Two Souls til PS3 nogen år senere.

beyond-two-souls-ps4-psf (1)

Beyond Two Souls lavede en helt ny måde at spille sine spil på, da du faktisk igennem hele spillet blev introduceret til “flashbacks” og derfor reelt kørte frem og tilbage i tiden konstant, og det virkede underligt nok , rigtigt godt, fordi du konstant fik set hvodan Jodie voksede op og udviklede sig og derefter lærte de evner hun og Aiden havde. Igennem hele spillet fandt man aldrig rigtig ud af hvem Aiden var før til aller sidst. – Det at kunne lave en historie og konstant sidde og fundere over hvordan tingene hænger sammen er en sjælden ting, men det fungerede men en mere detaljeret anmeldelse af spillet kan læses i vores PS3 udgave – Denne anmeldelse er mere lavet med henblik på de nye funktioner, og had der er ændret.

Læs også : Anmeldelse af Beyond Two Souls PS3

Da Beyond Two Souls og Heavy Rain blev annonceret til PS4 blev jeg ekstatisk , dog forventede jeg ikke den nyeste titel kom først , men derimod Heavy Rain ( må vente til marts 2016 ) , men ikke desto mindre så gør det ikke glæden mindre.

Som noget nyt i Beyond Two Souls som den bare hedder på PS4 også ( ikke noget med remaster ) , vil man kunne spille spillet i kronologisk rækkefølge, og det har været en feature mange har haft ville have implenteret i PS3 versionen, denne rækkefølge giver dig mulighed for at spille banerne i “rigtige” rækkefølge, det vil sige man får fra Jodie er lille pige til hun vokser op og derfor ikke springer frem og tilbage. Det giver dig en bedre tilgang til historien , specielt hvis du er en af de typer der helts ser “A — > B –> C” frem for “A –> C–> E–>” Denne måde kan kun anbefales at spille på hvis man vil begynde forfra og kører en anden vej og se hvad der ellers kan ske.

beyond-two-souls-ps4-psf (4)

Ud over denne forbedring, får man også DLC “Avancerede Eksperimenter” som er en bane der giver dig mulighed for at i 30 minutter at gennemfører denne på tid, og det er 30 minutter real time, denne kan man give sig i kast med når man har gennemført spillet, det er mest fordi du skal kende nogen af de funktioner Aiden har før du kan gennemfører den.

Styringen

Styringen er blevet gjort lidt svære på nogen punkter, specielt hvis du vælger at spille på “normal”, du vil nu få en mere “flydende” tilgang til nærkamp scener uden at kunne se hvad du skal trykke, men derimod observere bevægelserne og bevæge R3 i den retning Jodie enten bevæger sig eller slår. i slow motion. Tidligere fik man vist et “QTE” ( Quick Time Event ) ikon , det er nu blevet fjernet hvis du vælger det , og selv om det kan virke svær i starten så giver det ret god mening når man har lært det. Men ellers er alt andet som det plejer.

Grafik 

Spillet er fobedret og finpudset en del steder, og nogen detaljer er levet bedre, men man kan forstå hvorfor de ikke har kaldt spillet “Remastered” fordi det har ikke haft nogen behov for at blive remastered, spillet har dog fået nogen flottere eksplosioner i scener hvor det sker, og William Defoe og Ellen Page er da også blevet “finpudset” på nogen kanter men ikke noget mærkbart som man ikke kunne undvære.

beyond-two-souls-ps4-psf (3)

Samlet Konklusion

Spillet Beyond Two Souls, er for gamle spillere ( PS3 versionen ) være at komme i sin PS4, om ikke andet fordi det er så lang tid siden det er udkommet til PS3, at man måske har glemt hele historien alligevel, eller også bare for at få dette unikke gameplay gennemspillet igen. Det er en af de bedste historier der har været i lang tid, og det tar stadig mellem 10-14 timer at gennemfører. – Det betyder så også er du helt ny med Beyond Two Souls, skal absolut prøve denne titel i en tid hvor vi kan se frem til meget lidt aktivitet frem til marts måned. Og du kan rent faktisk også godt spille 2 i det, hvor den ene styre Aiden mens den anden styrer Jodie, og det vil derfor give en grund til at spille med en ven som du invitere med over, fordi det giver en unik spil oplevelse når man sidder 2 og spiller.

god
  • Quantic Dream
  • Unik historie
  • Gamle Spillere kan med god grund købe det
Dårlig
  • Beyond Touch Appen fungere ikke på PS4 udgaven
8.3
Skal prøves
Lyd - 8
Gameplay - 9
Historien - 8
Styring - 8
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.