PlayStation VR er fremtiden , og allerede på PlayStation Experience blev der vist en masse nye titler.

Under PlayStation Experience , blev der præsenteret en del nye titler, dog var der ikke den der “WOW” effekt over det på den måde at de annoncerede Crash Bandicoot som man håbede, og det var selv om mange havde håbet på det. Men ellers blev der præsenteret en masse fede indie titler og gamle klassikere som både “Full Throttle Remastered”, og “Day of the Tentacles Remastered” Men det er ikke det der er hovedemnet i denne nyhed. det er nemlig .

Man kan ikke komme uden om PlayStation VR nok er det største sats siden PlayStation 4 lanceringen. Og med over 20 titler allerede annonceret til PlayStation VR som Until Dawn, Project Cars, Surgeon Simulator og mange flere.

Vi har samlet lidt om de mere “interresante” som kan blive sjove at tage et kig på når tiden kommer.

Den første er “”  fra Ubisoft, og historien bag denne er ret så interresant. Det startede med i marts 2015 at Ubisoft havde smidt kamera på en ørn der skulle flyve over London, og egentlig var “undskyldningen” at det var for at få et “Eagle Vision” der ville give et autentisk overblik i Assassins : Syndicate, men der var også bagtanker med specifik dette, og det er nemlig på baggrund af productionen af Eagle Flight.

Spillet giver dig en unik mulighed for at flyve i co-op over blandt andet London og mærke den frihed det er at være en fugl og bare se alt fra oven af, og opleve naturen på en helt anden måde.

Video ThumbnailUnder PlayStation Experience , blev der præsenteret en del nye titler, dog var der ikke den der "WOW" effekt over det på den måde at de annoncerede Crash Bandicoot som man håbede, og det var selv om mange havde håbet på det. Men ellers blev der præsenteret en masse fede indie titler og gamle klassik

Den næste titel bringer dig ind i en verden som Zombie Taxa Chauffør, i “The Modern Zombie Taxi Company” – Overtag rollen som en Zombie Taxa Chauffør i en zombie verden, hvor alle dine kunder er Zombier, det kan da ikke være mere Spøjst.

Under PlayStation Experience , blev der præsenteret en del nye titler, dog var der ikke den der "WOW" effekt over det på den måde at de annoncerede Crash Bandicoot som man håbede, og det var selv om mange havde håbet på det. Men ellers blev der præsenteret en masse fede indie titler og gamle klassik

Få dig et job på din PlayStation, arbejd som kontor med arbejder og lav alt det en kontor assistent laver, lige fra at lave kaffe til chefen, ordne kopi maskinen, indtaste ting på computer, modtage opkald osv.

Video ThumbnailUnder PlayStation Experience , blev der præsenteret en del nye titler, dog var der ikke den der "WOW" effekt over det på den måde at de annoncerede Crash Bandicoot som man håbede, og det var selv om mange havde håbet på det. Men ellers blev der præsenteret en masse fede indie titler og gamle klassik

 

Du kan se flere trailers fra andre annonceringer under “Trailers”

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.