Disse 20 spil, er grunden til at PS4 ejere skal glæde sig i 2016

2016 bliver et år hvor der kommer mange flere titler end vi har set før, og allerede nu kan der komme et hurtigt overblik, over ihvertfald 20 titler som enten kommer på først, eller er eksklusive, så er du en af de personer der stadig sidder med din og endnu ikke har opgraderet, så er det efterhånden på tide, hvis du vel og mærke vil spille nogen af disse titler.

Der ud over vil der komme omkring 40 titler, og listen vil stige stødt inden året er omme, der vil nemlig også komme titler der allerede nu enten er annonceret til at få en opdatering, eller der rygtes vil få en opdatering, blandt andet Surgeon Simulator, Project Cars, The Golf Club

Læs ogsåTrackmania Turbo udkommer til PS4 – Og vil understøtte PlayStation VR

Ud over 2016 står i Playstation VR tegnet, så er det også året hvor vi får et comeback til til i  Mass Effect : Andromeda, og andre kendte titler som Hitman men ellers kommer der også følgende titler.

Dette er titler der blot kan nævnes side løbende, mens disse titler der er i denne trailer er dem der kommer eksklusivt til PS4, eller kommer først på PS4

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.