Patch Notater til den kommende The Crew opdatering – Patch 1.12

The Crew har eksisteret i over 1 år , og har for ikke så lang tid siden modtaget den udvidelses pakke “ Run”, og selv om “Wild Run” ikke har forlænget en evt historie fra spillet, så har den givet en masse nye ting i som opdateret grafik, regnvejr, justeringer af diverse biler og tilføjet nye specs, som Drag Race, Monster Truck løb, Motorcykel løb, og ganske enkelt givet spillet et nyt løft.

Ud over The Summit, som er et løb af forskellige genre der kører over 4 dage, her skal man kvalificere sig til månedens summit hvor man kan vinde en eksklusiv bil som ikke kan købes hverken med in-game coins eller via mikrotransaktioner, så er der stadig “begrænsninger” og derfor tilføjer de nye udfodringer til The Summit løbene, i den næste som vil være aktiv inden månedens sidste kvalifikations løb ( den 26 Januar) inden det går løs på Bonneville.

Denne udfordring er “Speedtrap Challenge”, som ganske enkelt handler om at have den højeste gennemsnits hastighed mellem 2 fartfælder, og derved få penge, point og EP og RP.

En af de ting The Crew har haltet efter i forhold til andre konkurrerende spil er “Photo Mode” hvor man kan tage billeder på en unik måde end bare bruge knappen. Vi har blandt andet set hvordan “DriveClub” har haft stor succes med det og fået nogen virkelige flotte billeder som med det blotte øje godt kan ligne virkeligheden, og det bliver nu implementeret i den næste patch.

Reglerne for “The Summit” bliver også gjort lidt mere belønnings rig for dem der rent faktisk tager sig tid til at prøve at kvalificere sig via samtlige 12 , frem for kun måske 5 events, som kan være godt nok til en Bronze, Sølv, Guld eller Platinum medalje i den samlede stilling, men nu vil man få 5 % større chance for at få fat i den eksklusive bil for hver medalje man får samlet i løbet af måneden

– Det vil sige 5 % for at f.eks ende på en medalje givende placering i Drag Race´ Monster Truck , Crew Time Attack, Time Attack , Brand Attack osv. F.eks i eksemplet under her vil man hvis man ikke ligger på platin pladsen som giver dig 100 % bilen , men endte på en sølv plads, vil man få 15 Procent chance mere hvis man har fået 3 medaljer ud af de events man har deltaget i.

summit-kvalifikation

Personligt blev jeg nummer 174 ud af 40200 spillere i Januars summit, og fik min eksklusive Lotus Evga, men jeg havde også brugt adskilige timer på hver eneste kvalifikations runde, på at ikke ende ude for top 400 overall. Men jo flere der deltager i en runde, jo svære er det at komme op men samtidigt er der så også flere medalje pladser f.eks da der var 40.000 var top 800 Platinum pladser.

Andre ændringer der er velkomne  er følgende :

  • Crew Time Attack :  bliver ændret så du ikke er tvunget til at være 4 du kan også starte det med 2 blot.
  • Drift Trial : Point systemet er ændret, så man nu bliver belønnet med lange drift som vil give dobbelt score, spørgsmålet er om det så er positivt når man allerede ser nu hvordan 4-5 personer får score hver eneste runde som aldrig bliver slået.
  • Forbedringer på styring med nogen rat, med kobling og gearskift ( Men stadig ingen Kompatibiltet )

 

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.