Warhammer 40.000 : Eternal Crusade annonceret

En af de måske ældste og måske også mest solgte Action Shooter / Eventyr / Sci-fi spil er nok dem fra , og selv om det er et spil man enten hader , eller elsker så kender de fleste det ihvertfald dem som har været PC spillere og siden PS3 spillere, og selv om vi stadig venter på : Vermintide slaæ udkomme til PS4 som blev lavet og funded via Crowdfunding, så er det ikke ensbetydende med der ikke er decideret salg i spillet.

Namco Bandai har nemlig indgået samarbejde med Behaviour Digital om at udgive spillet til sommer.

Stephen Mulrooney fra Behaviour Digital  siger således omkring projektet.

“Det er en ære at arbejde med Warhammer 40000 spillet , som allerede i en tidlig alpha udgave har fået et vælg af positiv respons, det gør abre vi glæder os endnu mere til at udgive det , og samtidig nå et større publikum med samarbejdet med Namco Bandai.It’s an honor to work on a Warhammer 40,000 game that’s already getting great community feedback on our pre-alpha. We can’t wait to share what we’ve built with a wider audience”

Ligeledes siger Namco Bandai som opfølgning

“Vi er super tilfredse med dette nye samarbejde, med Behaviour Interactive.  Vi vil pga vores store distributions netværk som rækker over 100 lande, så der vil være mange der vil få adgang til Warhammer 40,000: !  Sidst men ikke mindst, så er vores hold i  BANDAI NAMCO Entertainment Europe stolte af at kunne være med til at arbejde med sådan en legendarisk francaise og være ejer af licens udgivelse på spillet som Warhammer nu er”, siger .” Alberto Gonzalez Lorca, Vice-President af 3rd Parties og Sydeuropa

.https://youtu.be/qHKV0oeCGvo

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.