Mere info

This War of Mine : The Little Ones – Udgivelses Trailer.

I går udkom en af de titler , som mange måske ikke kender, eller har hørt om pga alt den hype fokus der har været på de store titler, og det er synd fordi indtl videre, så er det trods året kun er 1 måned gammel stadig en titel der indtil videre og uden tvivl vil figurere på min personlige top 10 når året er gået.

Spillet hedder “ : The Little Ones” som sætter dig ind i en måske utænksom rolle nemlig som ofre for en borgerkrig – Det betyder også at du i stedet for være den der måske skal slå fjenden, være en brik imellem , og derfor ikke vælger side, og eneste du har som mål med livet er at leve dag efter dag, og håbe at slippe ud af krigens rædsler som civil.

Du kan evt læse den anmeldelse vi har lavet af spillet vi lavede for et par dage siden, og man kan kun sige, er du ikke den type der kun tænker på godt grafik men også tænker på selve gameplayet , så vil du helt klart kunne lide det spil her.

Se launch traileren her :

Video ThumbnailI går udkom en af de titler , som mange måske ikke kender, eller har hørt om pga alt den hype fokus der har været på de store titler, og det er synd fordi indtl videre, så er det trods året kun er 1 måned gammel stadig en titel der indtil videre og uden tvivl vil figurere på min personlige top 10 nå
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.