Heavy Rain udkommer den 2 marts – Pre-Order spillet til 74 kroner, ved du hvem Origami morderen er ?

Om 14 dage er det præcis 6 år siden at en af de mest nyskabende spil udkom til PlayStation 3, og stadig står som en af de bedste spille oplevelser i mange år, og spillet hedder “” – Spillet bliver nu genudgivet den 2 Marts 2016, og allerede nu kan du forudbestille spillet til 74 kr.

pre-order

Dette kan dog naturligvis kun gøres hvis man allerede ejer som udkom tidligere i år, og er købt digitalt. Ellers har du mulighed for at købe bundle med både “Heavy Rain ” – Se mere på linket her

Læs ogsåHeavy Rain og Beyond Two Souls kommer til PS4

Er du ny til en af tidens bedste krimi udgivelser kan du få et kort resume her.

Heavy Rain er en grum noir-thriller med en gribende historie, der bevarer spændingen fra start til slut. Det her er et ægte voksenspil, der blander et dramatisk og modent tema med stemningsfulde scener, som rammer dig i hjertet. Heavy Rains fortælling om håbløshed og menneskets vilje til sejr fører dig ud på en rejse, hvor det er dig, der bestemmer, hvordan det hele ender.

Origami-morderen er stadig på fri fod, og de makabre mord fortsætter. De fire hovedfigurer, du møder i spillet, er blot de seneste ofre for den grusomme morders destruktive tendenser. Kan du finde morderens sande identitet, inden flere liv bliver sat på spil?

Spillet har som en af de første spil mere end bare en endelse men hele 18 forskellige slutninger, og det hele er bygget op omkring sommerfugle effekten – hvert et valg har konsekvenser, men ikke hvert valg giver dig svaret på hvem moderen er.

– Spil eller genspil klassikeren fra den 2 Marts

Heavy Rain til PS 4 vil indeholde mere eller mindre alt det som Directors Cut udgaven indeholdte til PS3

  • Complete, original game, Heavy Rain
  • Heavy Rain Chronicles: Episode 1 – The Taxidermist DLC
  • Heavy Rain Original Videogame Score by award-winning film and television composer, Normand Corbeil (16 tracks)
  • A series of 8 “Making of” Bonus Videos
  • 15 additional pieces of new concept art
  • 2 bonus Trailers (Thank You Trailer, Love Trailer)

Ud over det vil alt være optimeret til 1080p, og 60 FPS samt optimering til PS4 Controlleren.

Se den originale trailer fra PS3 versionen her 

Video ThumbnailOm 14 dage er det præcis 6 år siden at en af de mest nyskabende spil udkom til PlayStation 3, og stadig står som en af de bedste spille oplevelser i mange år, og spillet hedder "Heavy Rain" – Spillet bliver nu genudgivet den 2 Marts 2016, og allerede nu kan du forudbestille spillet til 74 kr. Dette

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.