E3 2016 får besøg af “Take-Two” som lover noget stort ? RDR 2 eller Agent ? Eller noget helt 3 ..

Der er ikke nogen tvivl ,” Take-Two” har aldrig været det firma der som sådan har gjort meget ud af deres deltagelse med store “teasere” inden de en sjældent gang kom til , det var som regel altid “hemmeligt” og kun rygter op til selve messen, man har tit hørt om nu kommer de med en forsættelse af GTA senest var GTA V efter mange års venten, og bum-bum, så var den annonceret hvor man mindst ventede det men håbede det.

Det er værd at bemærke at E3 i år faktisk ikke får besøg af EA til at fremvise f.eks NBA Live 16 som jo er en af konkurrenterne til NBA2K, selv om mange nok ikke vil mene det, det betyder også at E3 bliver noget anderledes i år, da man er vant til at se EA til E3, spørgsmålet er så om det er fordi de skal annoncere noget Battlefield 5, fordi de holder deres egen Pressekonkurrence som skal hedde “EA Play” i henholdvis London og Los Angeles.

Så “Take-Two” vil uden tvivl en af de største firmaer der ankommer til E3 i år af spille distributør / udviklere, de står jo bag spillene som Red Dead Redemption, og så ikke forglemme Max Payne og Borderlands Francaise serien.

Men i år har Strauss Zelnick som er President for Take Two ( på 5 år blot ) , sagt at de kommer kun til E3 2016 i år fordi de har nogen store ting at afslører, og vi ved med det ikke er et nyt GTA , det er næsten sikkert, men det kan måske være en længde ventet Single Player DLC, ala den vi så til GTA IV med Liberty City Stories.

Red-Dead-redemption-2-uoriginal

 

Men vi skal ikke glemme at 2016 kan måske blive det mest indbringende, og travlt år for 2K da de ud over at udgive de årlige sportspil “MAFIA III“, som er blevet ventet med længsel, og så er der også Battleborn , som er bygget lidt over samme princip som Borderlands, så at det kan være et Borderlands 3 kan være en mulighed , men måske lidt forkert at lave 2 af samme slags , lige efter hinanden.

Men så er der sidste mulighed som vil være af de francaise titler vi kender, nemlig Red Dead Redemption 2, som vi allerede skrev lidt om for ikke så mange uger siden, måske var blevet afsløret som en mulig udgivelse i år.

Læs ogsåRYGTE : Red Dead Redemption 2 vil få sin første “teaser” på E3 2016Agent

Det kan også være en titel som aldrig rigtig er blevet annonceret rigtigt ud over at kort være nævnt som en PS3 eksklusiv titel  2009, og som hedder “” – ( ikke tastefejl ) blev annonceret helt tilbage i 2009, og siden hen har det bare været “dødt”. I følge annonceringen dengang skulle spillet foregå i 70érne under den kolde krig. Hvor du skal infiltrere og lave spionage på fjenderne, og lave små snigemord.

– Seneste i 2011, kom Rockstar dog ud og sagde spillet stadig var under udvikling, men ikke hvad og hvor meget de har fået lavet, eller om det stadig var eksklusivt.

I 2013 blev Shuhei Yoshida ( President for Worldwide ) , spurgt ind til netop den titel, og om den nu blev lavet til , Shuhei svarede kryptisk, jeg er den forkerte at spørge om det, men jeg har lidt viden omkring det”

En af de mindre “nyheder” vil så være en ting som nok vil give en kæmpe “ØV!!” fornemmelse, selv om det er gode spil, men det vil være at de officielt annoncere BioShock – Remastered, men derimod vil det give mening hvis de så annoncerede en BioShock 3.

BioShock Collection – På vej til PS4 BioShock 1 & 2 og BioShock : Infinite. Med alt DLC – mere info snart. Er det et must have for dig ? 🙂

Opslået af Playstationforum.dk på 20. februar 2016

Hvad tror du ?

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.