PS Plus spil for marts annonceret, og der er noget for en hver

Marts måned var som tidligere nævnt afstemning om spil, og for konkurrencens skyld var det denne gang kun Indie udviklere og ikke en AAA udgiver der stod bag et af spillene ( Grown Home ) Men her var valget mellem, Action Henk, Broforce og Assault Android Cactus, og som vi skrev for et par dage siden vandt “Broforce” denne afstemning, og er vel fair nok, da mange kender det allerede fra PC.

Læs ogsåBroforce har vundet afstemningen om PS+

Du vil dog kunne købe både Action Henk, og Assault Android Cactus med 30 procent rabat fra den 8 marts til den 29 marts hvis du er PS plus medlem.

Så listen for følgende titler til ser således ud.

  • Broforce
  • Galak-Z ( skabt af udviklerne bag Skulls of the shogun – 17 Bit Studios )

får følgende spil, og her er værd at bemærke The Last Guy – spillet er helt klart et spil man skal prøve hvis man stadig har , kan du komme igennem det, så kan du nok betragtes som den ultimative overlever.

  • The Last Guy
  • Super Stardust HD ( Skaberne af blandt andet Resogun, og Dead Nation )

PS Vita får følgende titler

  • Flame Over
  • Reality Fighters
Video ThumbnailMarts måned var som tidligere nævnt afstemning om månedens PS Plus spil, og for konkurrencens skyld var det denne gang kun Indie udviklere og ikke en AAA udgiver der stod bag et af spillene ( Grown Home ). Men her var valget mellem, Action Henk, Broforce og Assault Android Cactus, og som vi skrev fo
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.