The Division – Hvad gør man nu man er nået lvl 30

Level 30 , hvad nu ?

I er der mange ting at tage sig til, og allerede fra starten af vil man hurtig finde ud af at man stiger i level rigtig hurtig, specielt hvis du kører flere i et party. Mange har oplevet de er nået lvl 30 før de har gennemført historien, men hvad gør man så, nu er man jo Ümax-out” i lvl cap.

tom-clancys-the-division-logo-banner

Historien

Det første du skal prøve på hvis du ikke har gennemført historien, er at køre de sidste missioner igennem så du lige kan få de sidste point til dine wings i “Base of Operations”, som er dit hovedkvarter. Det vil give dig mulighed for at få åbnet for alle perks, talents og upgrades. Der efter vil det være en god ide at skille sig af med alle våben der er blå, grønne og grå. – Du er nemlig nu i en posiition hvor selv de stærkeste blå har en begrænsning da det er begrænset hvor meget du kan opgradere dem , eller til med modde dem, selv ved en kalibrering.

Her efter vil det være en god ting at køre igennem alle missionerne igen på hard, for lige at få hevet de sidste blueprints ud, som kan være meget brugbar når du skal crafte. Når det er sket, så begynd og fokusere på de evner du vil have og hvad du vil prøve at specielisere dig i. – Spiller du i et fast party, så prøv hver især at få aftalt nogen skills i vil bruge så de dækker hinanden godt, og i har noget af en hver slags som defense, healing og group effect.

Daily Challenges ( Daglige udfordringer ) 

the-division-phoenix-credit

Daily Challenges åbnes det sekund du er nået lvl 30, og det er nogen challenges der kan spilles på flere niveauer, og det du vil satse på her er at få så mange Phoenix Credits som muligt så du kan crafte eller købe high-end gear, som kan gøre dine våben stærkere, og din armor stærkere, som i sidste ende kan redde dig eller dit partys liv senere hen.

Loot

Brug kortet til at finde steder med zoner der er smittede zoner, og har du opgraderes din medic wings, med alle zone opgraderinger, kan du gå alle steder, dog er zone 2 de mest almindelige på manhatten, mens der i Dark Zone her lvl 4 områder, men disse områder er også områder de største fare er generelt. Find alle Survival , Drones Crashes , Phone Records og andet, det giver dig nødvendigvis ikke noget godt, men det er stadig godt at få alt væk, om ikke andet for at få de sideløbende historier for ugerne før smitten bredte sig.

Dark Zone

Det er her det sker når man har klaret det hele i manhatten, det er her du vil kæmpe mod Cleaners og andre typer fjender, her skal man helst ikke begive sig ind på egen hånd, og slet ikke hvis du ikke har udstyret iorden. Det kan anbefales at party op med nogen, da det giver både dine muligheder for at få gennemført extraction på de højere lvls nemmere, men også fordi du derved har større chance for at overleve hvis nogen “friendly” begynder og går “Rogue” på dig. Det kan nemlig koste dig alt du har samlet op mens du har været i Dark Zone, inclusiv XP.

dark-zone

Dark Zone, har modsat Manhatten, en lvl cap på 99, og når du er nået LvL cap 30 kan du ikke miste eller få degraderet din rang mere, så bliver du der som minimum.

Her skal du være opmærksom på zoner er delt op i “Brackets” det betyder er du sammen med en der er lvl 27 på manhatten, kan i IKKE joine Dark Zone sammen hvis den anden er lvl 30 , da i vil blive smidt i 2 forskellige zoner, derfor skal man i Dark Zone, med en man spiller sammen med må du vente på at din(e) party medlemmer er nået lvl 30 også, det kan du gøre ved at hjælpe dem med missioner på manhatten.

Brug tiden til at lære Dark Zone at kende og lær hvor diverse safehouse er i selve Dark Zone, og hvor de forskellige extraction points er. Disse er nemlig eneste mulighed for at du kan få dit smittede Dark Zone udstyr ud af Dark Zone, så du kan bruge det senere hen.

High-End Gear

High-End Gear , er de gule våben, som er mest sjældent og allerede på , kan du med uplay point købe High-End Blueprint på en pistol, denne kan dog først bruges når du når lvl 30 , men den er en del kraftigere end mange af dine våben som er lilla, eller blåt, og kan faktisk være med til at redde et angreb i Dark Zone på lvl 30

high-end-gear-the-division

Du vil derfor prøve at lede efter Dark Zone Chest og andet i Dark Zone, som kræver lvl 30 for at kunne åbne, og så er der få gange hvis du spiller nogen missioner på challenging at du vil få High-End Blueprints, men det er random. – Derfor sats på High-End gear samme sekund du har mulighed for det, og undgå at loot lilla, blåt og mindre i Dark Zone, du har trods alt kun 9 pladser i din rygsæk hvis du er fuldt opgraderet.

the-division-item-loot

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.