En hilsen fra Vito fra “New Bordeaux” fra Mafia III – Krypteret besked som afslører nye Mafia III information

 annonceret sidste år med en udgivelses dato i år, men indtil videre har der stadig ikke været de mest ophidsende nyheder omkring det, men nu har “” fra Mafia III kommet med et postkort sendt fra “New Bordeaux” og i den står der hvis den er dekrypteret rigtigt at i kort træk 19 april kl 18 Pacific Time , vil der komme noget mere info. Det vil sige omkring midnat til den 20 April.

Således ser twitter beskenden ud : 

Dekrypteringen af beskeden vil i følge nogen personer der har prøvet at afkode beskeden.

DEARL XVII GODDAMNED YEARS AFTER AL L THIS TIME YOUD THINK UNCLE SAL WOULD GET TIRED OF JAMMING HIS HEAD UP MY ASS ILKE THATS EVER GONNA CHANGE ILL DEAL WITH IT WHAT I CANT DEAL WITH IS HOW THIS PLACE I S A GOD DAMNED SWEAT BOH YOU NEED ME BACK ON OUR FAVORITE UNCLE AFTER I SPEAK WITH HIM NEXT WEEK B HERE GETTIN TOGETHER ON APRIL 19 AT 6 A M PT VITO

og på Dansk vil beskeden lyde nogenlunde sådan her.

Kære L

Efter skide 17 år, skulle man tro Onkel Sal var blevet træt af at banke sit hoved op i min røv, og det er som om det aldrig ændre sig Jeg overlever det nok. Men Jvad jeg ikke kan klare er hvordan tingene er ændret sig til en skide slikbutik. Du har brug for at få mig tilbage til vores favorit onkel, efter jeg har talt med ham næste uge.

Vi vil mødes den 19 April 6 AM PT

Vito

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.