The Division 1.1 Patch sletter dine karakter – undgå at spille før ny fix kommer

Nogen af de ting mange har lavet de sidste par uger efter de er nået lvl 30 er at grinde coins og phoenix credits, og få deres udstyr så højt op i rang som muligt, der er bare et problem, med denne opdatering der skulle rette så mange ting, og tilføje nye ting.

DU FÅR SLETTET DIN KARKATER

Du læser rigtigt der er en fejl så alle der spiller indtil til det bliver rettet vil have en stor chance for at få slettet og nulstillet din karakter, og det er en fejl der ikke kan rettes. Se følgende tweets , som der står bliver den ikke rettet i de næste par hotfix. Beskeden er fra i går aftes, men der er efterfølgende udgivet en hotfix , det er altså ikke den hotfix der har rettet dette problem, men andre problemer.

Så har du hentet patchen ned og fået installeret den hotfix der kom omkring midnat, så er du altså stadig ikke sikret mod at få slettet din profil. Samtidigt er der også problemer med “Daily Challenge” og i følge officielle besked som er postede for knap 3 timer siden, er det ikke noget der bliver rettet i dag, men tidligst i morgen.

Den bedste anbefaling for at undgå flere problemer, som sletning af profiler er at vente med at spille The Division helt til til der kommer en officiel udmeldelse omkring “karakter” problemet.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.