Teenager dræbte ven efter han var gået “Rogue” i The Division

En 17 årig dreng fra Nashville, Tennesse som er kendt for “the king of rock´n´roll”s hjemstavn, har været udsat for et kniv mord, og det i sig selv er der ikke noget specielt. Det specielle i denne sag er at det hele drejer sig om en twist mellem 2 venner, som har siddet og spillet siden dag 1 mere eller mindre. Hele episoden opstod på grund af en lille twist der var i Dark Zone.

Carlos som gerningsmanden hedder, blev sur på sit ofre som hedder Juan, fordi sidste nævnte var droppede ud af sin gruppe hvor alle var lvl 90 i DZ level, og så var Juan gået Rogue på Carlos, og var flad af grin over det, det mente Carlos var for dårligt osv, og i følge en nabo som kunne hører råben fra en person, og lød som en envejs samtale fra hendes side, hvor han råbte og kaldte Carlos for øgenavne i 10 – 15 minutter.

Da det blev omkring 00:20 dukkede Carlos op igen ihjemmet, og Juan gik ned for at åbne, og moderen til Juan så ikke noget forkert i det da disse tit kom over og spillede sammen i weekenderne. Juan gik ned , åbnede døren, og blev stukket ned med flere knivstik. – I Samme sekund hørte moderen noget skrigeri og skyndte sig ud af stuen og ned af trappen til indgangen og så sin søn liggende i en blodpøl.

the-division

Politiet blev selvfølgelig tilkaldt, men i første omgang vidste de ikke helt hvad der var sket, og motivet, og de fik derfor mulighed for at komme ind og kigge i værelset hvor ofret spillede, Og faktisk fik de via headsettet der stadig var tilsluttet det party personerne brugte sammen med andre, ligepludselig en måske alternativ måde at finde svaret på hvad der kunne være sket. – Personerne der var i party chatten havde nemlig hørt hele skænderiet inden, og rent faktisk blev de derfor så også indirekte vidner på baggrund af skænderiet.

Politiet kunne derfor hurtig få fat i personen der evt skulle have myrdet Juan, og Carlos forklarede ( Forklaringen viser blot folk kan tage spil lidt mere seriøs end de burde )

“Jeg har spillet The Division med min ven siden spillet udkom, og vi har var på rov i DZ, men ud af ingenting, så forlod Juan gruppen og skød mig, hvor efter han begyndte at grine højlydt osv, men da jeg sagde jeg ville have mit drab tilbage, grinte han bare og dræbte mig igen og igen, blot for at vise ham hvor hård han var i spillet. Men nu har jeg vidst ham at han nok ikke er så “tough-guy” i den virkelige verden. Og hans lvl 90 i DarkZone reddede ikke hans røv i den virkelige verden”

Politiet var lidt chokeret over Carlos forklaring, og han blev straks anholdt og blev sendt til mentalundersøgelse, Juan Suarez som ofret hed, blev kørt til nærmeste hospital hvor han blev erklæret død ved ankomsten.


Når denne type vold sker , skal forældre med teenage børn måske revurdere om deres børn under 18 år skal have denne type spil, specielt hvis de ikke kan skelne mellem virkeligheden og et spil, der er en grundt il der er aldersbegrænsning på, og egentlig burde butikker så vel som forældre sætte sig lidt mere ind i hvem der køber et spil med PEGI 18. Det er nemlig ikke første gang at denne type vold er sket, hvor der på en eller anden måde refereres til at spil personerne har spillet. – Det har også været tilfældet med GTA , hvor folk har stjålet biler og kørt råddent fordi det kunne man i GTA, og kører folk ned uden der skete noget, troede de.

Ting i denne historie er ikke egentlig rigtigt, det er et scenarie der er taget for at vise der er en grund til at der er PEGI 18 på spil. – Scenariet er taget fra Heraldtribune, som er kendt for at lave historier der meget vel kunne foregå, det er ikke facts men blot en illusion. Har du læst det her, har du også fået læst artiklen.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.