Mafia III udgives 7 Oktober – Se One Way Road Story Trailer her.

Vito som var en af hovedrolle indehaverne i Mafia 2 sammen med Joe, vender nu tilbage i , men ikke helt i samme hovedrolle som i , han indtar derimod en mindre rolle som håndlanger.

Året er 1968 , New Orleans er , og har altid været en af de steder orkaner kommer forbi, med en masseødelæggelse der er enorm, men nu er der et mafia opgør på trapperne, og de ædelæggelser disse vil give i området kan slet ikke sammenlignes med naturens kræfter. – Mafia III har i dag fået annoceret en udgivelses dato , ganske som vi kort nævnte lidt om for 1 uge siden.

Læs ogsåEn hilsen fra Vito fra New Bordeaux – Krypteret besked som afslører nye Mafia III information

Traileren “One Way Road Story Trailer” er i dag udgivet, og der fik vi svaret på datoen, som er den 7 oktober. – Se traileren under her.

Vito som var en af hovedrolle indehaverne i Mafia 2 sammen med Joe, vender nu tilbage i Mafia III, men ikke helt i samme hovedrolle som i Mafia II, han indtar derimod en mindre rolle som håndlanger. Året er 1968 , New Orleans er , og har altid været en af de steder orkaner kommer forbi, med en masse
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.