Mere info

Borderlands 3 er på vej … Blev i dag afsløret på PAX som kører i denne weekend

PAX ( Penny-Arcade Exposition ) er en af de helt store messer shows der er 5 af i alt, og de 4 af foregår i USA, mens den sidste er i Australien. PAX East som er i denne weekend, foregår i Boston. PAX er typisk et af disse shows som er meget populære fordi, der tit kommer mange små overraskelser på bordet som slet ikke har været en del af programmet, og igen i dag ( 2 Dagen ) var der en af de ret interessante af slagsen da GearBox Software var på scenen og efterfølgende

Efter lidt fortælling omkring fremtiden med GearBox, med blandt andet som er deres næste store spil, så blev der ellers ikke nævnt om nogen gamle spil som de evt skulle genoplive, der har været rygter på blandt andet Half-Life 3 skulle blive annonceret i år. Det kan dog stadig nåes

Da Q & A muligheden kom til panelet, blev der direkte spurgt om det stadig er muligt at få en 3 inden for en overskuelig tid.

Randy Pitchford, som er lederen af studioet svarede som man umiddelbart kan sige det nok er det bedste de kan give af svar nu, med følgende svar.

“Borderlands 3 er netop blevet afsluttet i dens forberedelses fase, og er derfor nu blevet sat i gang med den egentlig produktion”

Der kom ikke noget yderligere detaljeret svar, men det er vidst også unødvendigt, man ved 2K og Take-Two i 9 ud af 10 gange ikke udgiver et spil før de mener det er “ansvarligt” og kalde det for et spil.

Senere forklare Randy Pitchford at det snart udgivet “Battleborn”vil få nogen små easter eggs i de forskellige historie DLC der kommer i løbet af året.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.