Adam´s Venture – Origins Review ( PS4 )

Adam´s Venture er nu kommet til PlayStation 4, i en remake af den originale version som udkom for et par år siden til PlayStation 3 ( Læs anmeldelsen her ) Spillet omhandler den unge Adam som på mystikvis falder ned igennem et gulv i Oxford Universitetet og ender i Londons undergrunds. Her fra prøver han at finde ud, men til sin store overraskelse så finder han ud af at nøglen til at få ham ud af undergrunden samtidigt er nøglen til nogen forsvunde skatte, da denne “nøgle” danner et kort over et stort område både i Frankrig ,men også Europa – . Disse skatte er rent faktisk nogen hans far, som ligeledes er professor har ledt efter i hans unge dage. Men aldrig fundet. – Det er skatte der datere helt tilbage fra de ægyptiske storhedstid, men da disse ligger begravet dybt nede i jorden , og inde i pyramider i Ægypten har det været umuligt at finde dem.

adams_ventures_origins_ps4_15Adam får overtalt sin far til at tage til kysten ved frankrig hvor der er en ø uden for, og her skulle den skat være. Året er 1928 og det er blot en håndfuld år efter 1. verdenskrigs afslutning, derfor er transport mulighederne ikke så store , og det betyder Adam må tage til takke med en guide der kører rundt i en gammel metalkasse nærmest med alt udstyret. Men fordi der er mangel på lastbiler , så har denne også en stor kasse med til en Professor fra Frankrig, og den må Adam levere selv, hvor efter han først ser det som et problem, men efterfølgende faktisk får en del informationer af denne professor, som ligeledes fortæller om en ekspedition han også var på i sine yngre dage.

Han fortæller samtidigt at denne Ø er godt nok ødet , og det er ikke fjender man skal give sig i agt for, men derimod omgivelserne, og de ødelagte miner som der blev lavet under 1. Verdenskrig til at udvinde råstoffer til krudt og andre ting.

Adam, ankommer til området og sætter sig igang med at lede efter spor i de før omtalte miner, fordi de må have nogen svar på hvordan man finder resten af skatterne.

adams_ventures_origins_ps4_11Adam´s Venture er blevet remakede fra Vigilantes originale version, til ´s version , som er blevet udvidet med en længere historie, og en del nyere , spillet er et pænt spil, og har pga moderniseringen af graffiken , fået et lille løft op ad, og selv om vi blot gav PS3 versionen 5.5 i karakter, så har denne version uden tvivl fået en forbedring, styringen er ganske nem at håndtere, mens stemmeskuespillet er tilfredsstillende, dog med lidt gentagelser i random samtaler.

Spillet har en del Puzzles og selv om mange af dem i starten virker ret nemme, så skal man stadig være opmærksom på hvad man laver i starten, fordi der kommer nogen puzzles længere inde i spillet, som kan virke uoverskuelige, men har man forstået pointen fra de første der er på nogen af de tidligere baner, vil man finde et mønster.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.