Double XP Weekend plus nogen dage i Battleborn og gratis karakter til alle der var med i Open Beta.

Battleborn har været ude i snart 2 uger, og har man ønsket sig et godt MOBA spil så er Battleborn helt sikkert et forsøg værd, ud over at have Online kampe , så er der også en Kampagne der er mindst ligeså udfordrende på både Avanceret og Hardcore, og samtidigt har man op til 5 personer at spille sammen med vil man uden tvivl få en kampagne der giver dig meget XP og andre loots til dine karakter.

I starten af denne type spil kan man godt føle man ikke kommer nogen vejne i lvl, lidt som Battlefield faktisk, men ligepludselig har man det hele på ingen tid pga Double XP weekender osv, og det har Gearbox også tænkt sig at holde. Eller rent faktisk startede de natten til Fredag, men det er så et event der eksklusivt gælder PS4 brugere, og de har derfor også været så elskværdige at lave Double XP kører frem til den 24

Gandalf - Battleborn

Ikke nok med det, så giver de en HERO KEY væk, og det kan f.eks hvis du er lvl 20 eller 30 i command delen, og du gerne vil have åbnet f.eks Gandalf op, så vil du få en key tilsendt pr mail, hvis du vel og mærke har købt Deluxe Edition eller Season Pass. Det kan du få allerede fra den 24, hvor den nye karakter Alani bliver den første HERO der bliver tilføjet.

alani-battleborn

Alle som har været med i den åbne beta af Battleborn, får nu Alani kvit og frit, fra den 24, allerede, mens folk som gik glip af denne må vente til den 31 Maj.

Alani, er opvokset hos Eldrid Faktionen, og egenskab er healing, yderligere er hendes kamp kræfter baseret på vand som er giftigt for folk der ikke har beskyttelse mod det.

Så udnyt Double XP frem til den 24 Maj, og her efter brug en masse Gule og Lilla Loot Packs på at få hende helt klar. – Mangler du et hold at team up med, så brug vores nye forum som så småt begynder at komme op igen, og vil være baseret på hver enkelte spil hvor vi mener det kan være behjælpeligt.

Adressen til forummet er : http://playstationforum.dk/battleborn/battleborn-forum/

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.