Overwatch, Battleborn, KillStrain, Paragon, Smite – Alle MOBA spil til PlayStation 4, men hvad skal man vælge ?

PlayStation har generelt altid manglet spil, men her i 2016 så er der en masse på vej, eller ihvertfald netop er udgivet. Spil som Blattleborn, som er udviklet af AAA udviklere som BliZZard, og Gearbox Software har stået for.

Men så er der også spillene Paragon, SMITE og Kill Strain, som er spil der har været free-to-play på PC i lang tid. Men nu har de også set potentialet i konsollerne specielt på PlayStation 4.

Ved du ikke hvad MOBA står for , så betyder det “Multiplayer Online Battle Arena” hvor man arbejder sammen om at kæmpe mod andre, lidt som f.eks League of Legends, World of Warcraft, som dog mest bliver kaldt MMORPG ( Massive Multiplayer Online Role Playing Game ).

Vi har her lavet en lille liste over nogen af de MOBA spil vi synes der vil være værd at kigge på , nogen er Free-To-Play, nogen er stadig i beta, men der kan man tilmelde sig til disse via de links vi har tilføjet.

battleborn-banner-ps4

Battleborn er lavet af GearBox Software, som udviklede blandt andet Borderlands. og derfor er det her spil uden tvivl et spil der er bygget op omkring Borderlands konceptet. – Konceptet er i bund og grund fyldt med humor, men også et spil der tar lidt mere sjov på tingene end man normalt ville forvente af denne type spil.

Du har 25 karaktere at vælge imellem alle der har deres egen unikke egenskaber, som enten kan være healer, support, eller tanks.

Du har mulighed for at spille en kampagne hvor du optjener xp til din karaktere som du vælger efter behag, hvor du får åbnet op for diverse loot pakker som giver bedre udstyr til dine karakter. Men ud over at fokusere på dine karakters opgraderinger, skal du også have en command lvl som giver dig yderligere boost til dine karakter, plus du får åbnet op for ekstra karakter.

Kampagnen kan spilles som single eller med flere i enten public eller private og så er der flere forskellige niveauer, der er avanceret og så hardcore. Hvor i mod selv om hardcore kan virke svær, så er avanceret faktisk svære, forskellen er dog at hardcore kan du ikke bruge liv, så dør du og du ikke bliver genoplivet er du færdig med en af de 8 missioner du nu er i gang med.

Avanceret er blot et højere niveau, men stadig med x antal liv, men kræver et godt hold.

Så kort sagt du får mest xp ud af at spille i hold, og så samtidigt spille på et højere niveau.

Multiplayer delen, er derimod små kampe hvor man skal froskellige ting, der har du dit hold som også har andre human styret spillere på, disse kræver også at man samarbejder, ellers vinder du ikke og går glip af værdifulde sjældne loot pakker.

Så alt ialt skal du vælge Battleborn hvis du er til spil der er humoristisk, men også har en mulighed for at ikke være afhængig af konstant online spil.

Kræver PlayStation Plus abb for at spille online kampe.

overwatch_banner

Da Overwatch første gang blev vist frem under BlizzCon , blev det starten på noget stort specielt for PC spillere der også har konsol. Der har nemlig manglet MOBA spil på PS4, og dette var en af de første spil der blev annonceret  i MOBA genren til konsollen.

Spillet bliver produceret af BliZZard Studios og det er en ny boldgade kan man vel godt kalde det, da Blizzard ellers kun har haft udgivet starcraft og diablo spillene, som de mest populære.

Overwatch foregår i en nærfremtid på en jordlignende plant hvor alle kæmper om herredømmet, her skal du med 5 vs 5 kampe kæmpe om herredømmet, og med dette får du 25 karakter at vælge imellem lidt som Battleborn.

Princippet er det samme som i Battleborn og SMITE blot med “superhelte”.

Fordelen med Overwatch er spillet har haft over 9 millioner spillere i deres åben beta, og siden udgivelsen har det nok været det mest populære MOBA spil, og det er til trods for spillet kan virke meget ensformigt med deres 3 eller 4 game modes.

Fordelen ved Overwatch er alle opdateringer og karakter bliver gratis i fremtiden uden undtagelser, eneste ting der kan være forskellige er nogen skins som folk som har forudbestilt spillet, men det er ikke noget der gør noget forskel overhovedet i karakterens egenskab.

Spillet kan købes på PlayStation Storen, eller Disk.

SMITE Logo 96dpi 2000w

SMITE – Battlegrounds for the Gods kaldes spillet, spillet er et Free-To-Play spil som derfor ikke kræver PlayStation Plus medlemskab for at spille, men derimod har mikrotransaktioner.

Spillet har eksisteret en rum tid på PC, og har allerede millioner af spillere.

Spillet sender dig ud som gud med op til 4 andre personer hvor i skal kæmpe 5 vs 5 og vinde kampen mod andre guder og være den mest dominerende gud.

Som i andre MOBA spil skal du prøve så vidt muligt fokusere på specifik karakter i forskellige genre, så du kan skifte rundt imellem dem når du er på et hold med typer der kan supplere din gud.

Fordele ved spillet er du kan hvis du er tidlgiere PC brugere, linke din PC konto til din PS4, og flyt din profil over men dette er en engangs mulighed, så har du flere kontoer så vælg den du vil fotrække at bruge på PS4.

Spillet er “free-to-play” og derfor gratis at hente ned, plus spillet kører med mikrotransaktioner så du kan købe in-game opgraderinger, men er ikke et krav, men en fordel.

.

kill-strain-banner-ps4

KillStrain er et MOBA spil lavet af studiet fra San Diego som også er kendt for deres MLB The Show titler.

KillStrain er kort fortalt mutanter mod Mercenaries. Man kan faktisk kalde det “Man vs Human”. Her vil du i kæmpe 5 vs 5 men til forskel for andre spil, er dette også styret oppefra lidt ala Twin Stick shooters, og det gør spillet måske er for de personer der er ny til MOBA , da det er nemmere at komme ind i.

Spillet vil for nogen måske minde lidt om HouseMarques i måden selve styringen vil derfor også være let at finde ud af. Der ud over så er lvl cap baseret på dig ikke karakteren som sådan.

Yderligere kan du via in-game coins eller mikrotransactioner selv vælge hvilken karakter der skal unlockes.

Ellers vil konceptet med loadout osv fungere som man ellers kender fra MOBA spil..

Spillet kører stadig i BETA og du kan evt skrive dig op ved at logge ind med din PSN ID på http://killstrain.com, hvor du går ind under “Subscription Settings” –

Paragon-emblem

PARAGON – Join the Fight.

EPICGames som blandt andet har stået bag Unreal Tournament og skaberne af UnrealEngine kommer nu med deres egen “MOBA” hvor action er kodeordet, og du er helten, sammen med 4 andre teammates.

Spillet giver dig mulighed for at kæmpe i “Third Person View” og her har vores figur et præg af GI Joe og generelt den type action helte. Det kræver at arbejde sammen, men samtidigt også tænke egotisk for dine egen karakters behov.

Har du hvad der skal til ? ..

Lige nu kører spillet i en lukket beta, du kan dog ved at købe “Founder´s Pack” allerede nu får tidlig adgang og få låst en masse karakter op nu og coins som du kan bruge in-game, når spillet går guld.

I løbet af sommeren vil der komme en åben beta, og har du ikke lyst til at bruge penge på en founders pakke fordi du ikke ved om det vil være noget for dig. Så kan du blot skrive dig op til den åbne beta på linket her.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.