RYGTE : Red Dead Redemption Remastered udkommer snart ? Eller er det Red Dead Redemption 2 se leaked screenshot

Take Two har sagt de vil komme med store nyheder under E3, og det kan være mange ting, f.eks at “AGENT” endelig kommer, men det kan også være at en udkommer af , eller Red Dead Redemption 2 Spekulationerne har været mange, og vi må stadig vente ca en uge endnu hvor E3 løber af stablen mellem den 13 og 16 Juni.

For 5 dage siden var der en bruger på Reddit som “altid” kan man næsten sige, som igen “altid er en tidligere medarbejder” som det tit er tilfældet, det er aldrig en nuværende medarbejder – Pudsigt ? ..

Ihvertfald er dette billede dukket op til overfladen, og grafikken er en del “finere” end tidligere på , så det er ihvertfald ikke et gammelt billede, med mindre det er de såkaldte artworks der tit ser meget bedre ud end det reelle grafik.

red-dead-redemption-hd-or-2

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.