Tour de France 2016 er ved at være på trapperne og spillet ligeså – Se de nye Pro Team Info som er baseret på sponsorer

Har du en Bjarne Riis gemt i maven ?

Alle årene siden 2011 har Cyanide Studios udgivet deres konsol udgave af , som er deres pedant til Pro Cycling Manager spillene på PC, men forskellen er bare du spiller i 3D perspektiv og kører selv med en rytter, men i starten var der kun , og derfor mistede spillet hurtig sin glans efter et par måneder fordi der ikke var nogen udfodringer i det.

i 2013 udkom den første egentlige “Pro Mode” og den fungerede som sådan fint nok ud over den var fyldt med fejl, eksempel købte man Contador til sit hold, kørte han stadig for Saxo Bank, og derfor havde man købt Wiggins, Froome, Contador, Valverde kunne man umiddelbart have et stærkt hold ud over man kørte mod en klon på det oprindelige hold.

Det blev ændret lidt i 2014 udgavem hvor det nu var fixede men der manglede stadig en del med sponsorer som mange efterlyste, det kom så i 2015, men stadig med begrænsning, sponsoren havde samme mål.

Men nu er det lavet helt om i 2016

Nu skal du som nyt pro team hold starte med at have f.eks en sponsor som er Cyanide-Studios.her kræver de blot du har 1 bjergrytter, 1 Puncher, 1 Sprinter og så 6 allround ryttere,  og dit budget bliver derfor justeret efter dette. Man kan også vælge Focus som sponsor, og få mulighed for at få 2 puncher, 1 bjergrytter 2 sprintere og 4 allround ryttere.

tour-de-france-2016-sponsors-ps4

Der ud over vil der også være specifikke mål du skal nå med dit hold, f.eks at vinde mest angrebsivrige rytter, eller bedste sprinter osv disse mål er dog kun for de små hold, og klare du deres mål giver de dig et større budget, klare du derimod ikke deres mål, vil du enten misten sponsoreren til den nye sæson, eller blot få samme sponsor kontrakt.

Klare du ikke målene som sådan, men klare kvalifikationskravet til Criterium Daphne eller senere Tour De France, kan de også se igennem fingrene med du måske ikke klarede de specifikke rytter mål du fik tildelt inden sæsonen.

Der vil også 4 forskellige niveauer modsat 2015 som kun havde 3 niveauer, men niveauer gøre det derfor også mulighed for at få låst op for legenderne, det er dog kun det sværeste niveau det bliver muligt.

Tour De France 2016 udkommer den 16 Juni.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.