Werewolves Within Werewolves Within

WhereWolves Within er baseret på brætspillet One Night Ultimate Werewolf blandt andet, hvor det går ud på at finde varulven iblandt sig, og det gøres via nogen kort man trækker fra starten af, hvor en trækker varulven, mens andre trækker en der kan stille ledende spørgsmål hvem der kan være varulven, mens nogen blot er der til at gøre det svære for varulvejægerne at finde varulven ved at opgive falske forudsigelser. Umiddelbart lyder det ret indviklet, og det er det faktisk også, og det er ikke en af de mest kendte brætspil , ihvertfald ikke i Danmark, men ikke desto mindre er det et social spil hvor man kan være mellem 3- 10 spillere for at spille det, dog gælder det kun i bræt udgaven.

Ubisoft har udgivet spillet som et VR spil nu hvor man selv deltager med en avatar i en VR verden, og en lidt lettere tilgang til spillet, hvis man ikke kendte de ti forvejen, det er ihvertfald nemmere at håndtere når man spiller det virtuelt frem for reallife.

Når spillet starter op første gang, får du en kort introduktion til spillet, og umiddelbart ligner det en form for dukketeater i introen, specielt hvis man ikke kender spillet først, men det er blot en slags tutorial der forklare hvad man skal gøre og hvorledes man skal spille spillet.

BEMÆRK – KAN KUN SPILLES ONLINE.

Spillet er et multiplayer spil, og i skrivende stund er det ikke muligt at starte et spil op uden at joine andre, det vil sige man kan ikke engang tage en tutorial runde hvor AI er dine modstandere , men det kan måske også gå hen og blive svært da man SKAL kommunikere med sine medspillere, og snakke sammen, så derfor er det også et MUST at bruge headset eller ej, og der kommer et ganske fint et med til som er i Stereo, så det er ikke nogen undskyldning for ikke at have headset. Du vil ganske enkelt ikke kunne bruges som med/modspiller hvis du ikke snakker, da det er samarbejdsspil, også selv om det gælder om at finde en varulv mellem alle spillerne.

Man kan som udgangspunkt,, vælge at joine et spil, eller lave sit eget spil, og invitere andre spillere, og sidste nævnte kan klart anbefales, da der vil være random personer du joiner med og er du ikke god til fremmedsprog som engelsk f.eks , vil du slet ikke få noget ud af spillet, så derfor find nogen andre Werewolves Wihin spillere på enten PC eller PS4, fordi spillet har den fordel det har CROSSPLAY, mellem PC og PS4, ligesom Eagle Flight har , og fremtidige UBISOFT VR spil vil have hvis de udkommer som multiplatform.

Når man først er i gang og har fået joinet den “by” man er i og sidder om det runde bor, gælder det nu om at få sin rolle tildelt, det kan være alt fra at være vareulv selvfølgelig, men også “opsnuser” eller andet, og man skal så snakke sammen på tværs, men samtidigt skal an også snakke sammen indbyrdes, som andre ikke kan hører.

Her er spillet lavet så smart, så dine bevægelser på din AVATAR matcher dine bevægelser med PlayStation VR headsettet, så rykker du hovedet lidt til venstre og din sidemand rykker sit hoved lidt til højre, og de er tæt nok på hinanden i den virtuelle del , vil andre spillere bare hører deres snak som “hvisken” selv om disse 2 spillere rent faktisk snakker almindeligt med hinanden, det i sig selv er jo genialt og en helt ny måde at se VR på.

Afhængig af din rolle kan du også ende med at få “mundkurv” på da du ikke må afslører hvem du er med alle roller, mens nogen roller gerne må afslører sig selv, men lidt som andre spil som f.eks Mr Cluedo, så er “Morderen” ikke altid den man tror det er.

Så i bund og grund skal man derfor også bruge sin bevægelsesfrihed i den virtuelle verden til at se hvordan andre pers
oner reagere i spillet, fordi mange af de ting du laver med headsettet eller bevægelser du laver matcher det den laver i spillet.

Spillet i sig selv er hurtigt overstået, når runden først er startet, men næste runde starter næsten med det samme igen. Spillet er god underholdning for dem der vil prøve noget anerledes VR spil, men også er forberedt på du kan få et spil der kan blive ekstremt trivielt, og faktisk et spil med længere ventetid end forventet.

Som sagt er spillet bygget med Cross-Play mellem VR brugere på PC og VR brugere på PS4, så chancen for modstandere er markant større end hvis det var PS4 only fordi man kunne forvente at når folk køber det, sætter det i og ikke finder nogen spillere, eller har nogen på deres venneliste der har VR eller spiller det at det hurtigt bliver glemt, og det er så det Ubisoft har prøvet at undgå både i men også i Eagle Flight.

Samlet konklusion af spillet.

Spillet udnytter VR godt, og man får en fornemmelse man selv er blandt spillerne på bordet , men du har ikke mulighed at rende rundt i byen f.eks hvor man venter på nye spillere joiner f.eks eller måske bare lave nogen minigames af en eller anden slags, og derfor bliver spillet ret hurtigt kedeligt og faktisk kan man føle det er spild af penge – MEN det er igen kun hvis du slet ikke kender nogen som har spillet, har du derimod 3-4 venner på Uplay eller på PS4 som har VR  udstyr, så bed dem endelig købe det, fordi er i 4 på der spiller fast sammen, vil disse spil i laver automatisk blive fyldt op hurtigt med andre spillere.

Grafikken er flot, menuen er fint og let at navigere rundt i , eneste minus er dog i forhold til mange andre ubisoft spil, det står ikke på Dansk, og det kan derfor godt være problematisk hvis man i forvejen slet ikke kender spillets regler fra bræt spil.

 

god
  • Socialt spil
  • VR spillet følger dig,rejser du dig, gør din avatar også osv
Dårlig
  • For lidt online spillere
  • Ikke på dansk
7.3
Godt
Grafik - 9
Lyd - 7
Styring - 7
VR Oplevelse - 6
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.