The Division – “The Movie” annonceret

har uden tvivl været en af de helt store satsninger for Ubisoft det seneste år og det er til trods for de rent faktisk har et stort brand i forvejen i form af Assassins ( Som dog ikke udkommer i år ) – Men The Division har været sådan en stor succes for Ubisoft at der nu er planlagt en film bygget over spillet og ingen ringere end Jack Gyllenhaal.

Filmen bliver produceret af Ubisofts eget film studie ( Ubisoft Motion Pictures ) som i forvejen står for at lave filmen “Assassans Creed – The Movie” med Michael Fassbender i hovedrollen og som har premiere i slutningen af året.

The Division – The Movie vil foregår i samme tidsperiode hvor spillet foregår og dette er blot en af mange projekter som vil udkomme de næste par år fra som er baseret på spil titler de har lavet.

Andre titler kan nævnes “Watchdogs” , “Ghost Recon” og “Rabbids” alle baseret på titler Ubisoft har været med til at producere i spille verden. Der er endnu ingen dato på hvornår “The Division – The Movie udkommer”

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.