Marvel Ultimate Alliance Bundle til PS4 er blevet anmeldt – Gamle spil kan godt være værd at købe

serien, har været en populær title specielt 1, dog fik 2eren ikke den opmærksomhed som den burde og det viste salgstallene også, spillet blev dog samle objekt for folk på e-bay de senere par år og kunne gå til mellem 100-200 dollars hvis det ikke var pakket ud og man fandt den rigtige køber.

Men nu har genudgivet titlerne og dem har vi fået kiggede lidt på, fælles for begge 2 er de er begge optimeret til 1080p, dog stadig kun med 30fps, men spillene bliver ikke dårligere af den grund, faktisk har det været en fornøjelse at få spillet begge titler igen, specielt 2eren der var min top 10 på PlayStation 3 af titler, som har været undervurderet, og her kan også lige nævnes “The Sabatour” som EA dog har lavet , men som også fik manglende opmærksomhed desværre.

Læs anmeldelsen af Marvel Ultimate Alliance 1 på linket her

Læs anmeldelsen af Marvel Ultimate Alliance 2 på linket her

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.