The Crew – får ny kæmpe udvidelse “Calling all Units”

The Crew har siden det udkom i november 2014 haft konstante opdateringer, og den første helt store var “” der udkom sidste år som kunne hentes som en standalone udgave, men også blot som en add-on til hovedspillet. Det tilføjede motorcykler, dragrace, trucks og alt hvad en “undergrunds” racerkører kunne ønske.

Men selv om man oprindeligt arbejdede for politiet som undercover for at infiltrere en stor kriminel gruppe af racer kører, blandt andet med en skjult agenda for at hævne sig sin brors død, så var dette blot en aftale Alex havde lavet med politiet. – Man var jo trods alt selv lidt kriminel. Men nu får man muligheden for at vælge hvilken side du vil kæmpe for / imod – det betyder du nu kan arbejde som politi og jage diverse kriminelle bander ned og få låst op for eksotiske politibiler, og være med til at skabe balance i regnskabet fra politiets side.

Udvidelsen The Crew – Calling all Units udkommer 29 November som standalone eller som almindelig expansions – Køber man “The Crew – Calling All Units – ” får man alle udvidelser så den indeholder alle ting man har kunne få i Wild Run ligeså , så du kan være med i “The Summit” også.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.