Assassins Creed – Ezio Collection rygtes til PlayStation 4

har uden tvivl været en populær serie i mange år, en karakter har skinnet igennem og det er Ezio – Og nu kommer der højst sandsynligt en “ – Ezio ” til , efter et Sydkoreansk Rating site har ratede spillet.

ezio-ps4Spillet kom allerede for nogen år siden i nogen regioner til , og da der ikke udkommer noget Assassins spil i år, men derimod en film er det meget nærliggende, at pønser på at lave lidt “cash-in” på den smule hype der vil komme når “Assassins Creed – The Movie” med Michael Fassbender udkommer i slutningen af året.

“Collection” udgaven som udkom til PlayStation 3 indeholdte “Assassin’s Creed II”, “Assassin’s Creed: Brotherhood”, og “Assassin’s Creed: Revelations” , som på en eller anden måde af flere blev betragtede som den bedste karakter ud over Altair som var fra “Assassins Creed”

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.