Bound – Første PlayStation VR titel anmeldt.

, som første gang blev vist frem under PAX i 2015, og senere under E3 2016 i sommers, er nu udgivet, og detde første titler som libar på , vi har haft anmeldt titlen som kan hentes på PlayStation storen allerede nu, og derfor et spil du vil kunne få 2 helt vidst forskellige spille oplevelser på.

Spillet er nok det man kalder “abstrakt” kunst i spille form,og det ses på måden spillet er bygget op på at det uden tvivl er skabt til PlayStation VR, læs vores anmeldelse af spillet på linket under her.

Anmeldelsen kan læses her : http://playstationforum.dk/bound/

Husk på i kan følge spil og andre ting hvis i logger ind med jeres PlayStationforum.dk profil og følge spil og f.eks PlayStation VR sektionen , ved at vælge “Følg” og så vil du få mulighed via din profil side, se under “Jeg følger” og få en komplet oversigt over hvad der er kommet af nyheder til netop de spil / hardware du følger til playstation vr. – Direkte link til Playstation VR sektion kan du finde her : http://playstationforum.dk/playstation-vr/ – eller vl du bare have en liste over de spil de allerede har skrevet om til PlayStation VR , eller andre, kan du gå op i øverste linje, vælge og trykke på PlayStation VR, så kommer der en oversigt  vi bestræber os på at få opdateret medio september, så den er up to date til PlayStation VR udgivelsen.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.