Bound - Trailers, Review, Screenshots

– som er et af de første spil er udviklet af firmaet udviklet af det lille Indie firma Plastic Studios og Santa Monica Studio , og som altid så har Santa Monica Studio gjort deres til at deres udgivelser bliver gode, selv om de arbejder sammen med andre studioer. – Bound er ingen undtagelse, det giver dig nemlig et “rytmisk” eventyr med en “ballerina” lignende karakter, hvor du bliver inviteret ind til en kunsterisk verden, og giver dig en unik spille oplevelse, som du måske kun har set i spillet Journey , spillet er “simpelt, men alligevel har det meget at byde på. – Og spillet er tilmed an af de første titler, så det kan spilles både med når denne udkommer i oktober, men også på almindeligvis med controller, og “2D” perspektiv. – Men en ting er sikkert spillet er uden tvivl oprindeligt skabt med henblik på at skal bruges til spillet.

bound-screen-01

Grunden til dette er mest pga bevægelserne da det på en eller an form er en lang ballet du spiller, og du skal danse dig igennem banerne.

Men før du kommer til alt det er der en kort “intro” til spillet , hvor du render rundt med en karakter , som er en gravid mor, og du er ved en strand, og faktisk aner man ikke hvad man skal , og derfor går man bare lidt rundt, indtil du når et punkt på stranden, og her er der små detaljer som fodspor i sandet, og lys der reflektere i vandet. – Du vil tilmed synes det virker ret harmløst og måske ret “kedeligt” – Dette er dog kun indtil du rammer et sted på strandkanten, så kommer der en lille cut-scene , hvor damen sætter sig ned og kigger ud over vandet. – Damen tar en bog frem og kigger i den, så ender man i en anden verden, hvor det hele er bygget op omkring en “futurisk” men skrøbelig verden. – Og her oplever du en samtale mellem 2 maskeret personligheder, og det er mere “teater” ligende masker, og så starter eventyret.

Man skulle tro man var i svanesøen.

Swan Lake , eller Svanesøen, skal man i denne verden, redde verden , fra at et monster der ønsker og ædelægge vores virkelige verden, det lyder lidt ulogisk, men det er lidt som “Nightmare on Elmstreet” , hvad der sker i drømmen sker rigtigt, bare uden monsteret er i den rigtige verden. Du skal derfor bevæge dig igennem verden, og løse små puzzles, og finde vej igennem verden, men du har også en ballerinas ynde, så dine bevægelser bliver mere ballet agtigt, og du har derfor en vimpel du jonglere rundt med mens du rotere rundt i denne verden, der konstant ligner noget der falder fra hinanden.

bound-screen-03Du skal bruge R2. for at lave kereografi, som så derfor åbner op for passager, eller skjulte veje, og du får åbnet op for lyset i disse områder, som afslører skjulte trapper og andet., det er i bund og grund svær at forklare til punkt og prikke men kort sagt, er jo flere forskellige typer bevægelser du laver som samtidigt danner en form for mønster, sammen med dans, giver dig mulighed for at danne lys. – Du kan tilmed falde ud over kanter og skjulte huller i det tæt befærdet græsområder, og skal derfor bruge disse kerografier så vidt muligt for at få afsløret alle hemmelighederne der gemmer sig.- og det hele bliver gjort med en elegance man måske kun kan se i spil som “Flower” og “Journey”.

Til sammenligning specielt med Flower, hvor man samler frø og jo mere man samler frø og kører rundt på græsplænen jo hurtigere, og flottere bliver naturen omkring, det samme er tilfældet i Bound, jo mere du får sammensat af danse og keografi, jo mere bliver der åbnet,

bound-screen-06Selv om spillet er kunsterisk flot på TVet, vil spillet uden tvivl være at fortrække med PlayStation VR, det kan jeg allerede afslører nu. Efter hver kapitel vil man få små scener afsløret, som vores vordende mor har skrevet ned i en notat bog, disse vil til sidst blive samlet fra brudstykker til en lang historie om hendes liv, men det er måske ikke det hele der er lige så elegant og hygsomt, men det vil man finde ud af når man får prøvet det.

Den lille ballerina synes rædselsslagen af disse minder. Når jeg finder hende, kæmper hun, for at komme af med sorgen, og det gør hun kun via ballet.

Spillet kan virke forvirrende til tider specielt fordi mange af områderne er der ikke decideret kendemærker, ud over du hele tiden må være i bevægelse, og det er typisk “platform” fra a til b, men stadig ender man nogen gange i områder man synes man har været før indtil man får klaret sig videre.

Spillet er uden tvivl lavet med abstrakt kunst i tankerne og vil derfor også kræve lidt tilvæning, specielt hvis du er gået glip af “Flower” enten på PS3 eller PS4, eller for den sags skyld Journey, men det er absolut værd at prøve kræver med når du på et tidspunkt får fingre i PlayStation VR.

god
  • Skønt soundtrack - Stemningsfuldt
  • Anderledes
  • PlayStation VR
  • Kunsterisk
Dårlig
  • Er du FPS fan, hold dig fra det
  • Svært at finde rundt i det
7.5
Godt
Gameplay - 8
Underholdning - 7
Holdbarhed - 8
Grafik - 7
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.