Rygte : RDR Remastered eller RDR 2 bliver fremvist på PlayStation Neo Onsdag.

følge den Sydkoreanske spilleside GameFocus, skulle en Remastered udgave af Red Dead blive annonceret til PlayStation 4 blandt andet, og skulle samtidigt få til foråret 2017, grunden til netop dette er blevet nævnt på en koreansk side er den originale version aldrig fik en oversættelse på hverken Koreansk eller for den sags skyld Japansk, og derfor en relevant version for netop Sydkoreanske gamere.

Men der er nogen forbehold angående dette, som samtidigt kan tyde på 2 ting – Xbox Udgaven har allerede fået et bagudkompatible patch til Xbox One, men da PlayStation 4 ikke understøtter bagudkompatibilitet ud over hvis man køber spillet igen på PlayStation Storen, som typisk er PlayStation 2 spil, men samtidigt har ikke tidligere arbejdet med remastererede udgaver til PlayStation 4 som har været udgivet til PlayStation 3.

Men det kan så betyde flere ting, f.eks kommer der en bagud kompatibilitet mulighed udvalgte spil , på den nye , eller også laver de en specifik remastered udgave til netop PlayStation 4 fordi denne maskine ikke har en bagud kompatibilitets funktion.

Den anden mulighed er simpelthen at Red Dead Redemption 2 bliver vist frem for første gang på PlayStation Neo, men det vil tiden vise. når PlayStation Meeting starter onsdag. 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.