The Elder Scrolls Online – 4K Trailer

Når PlayStation Pro udkommer til November vil et af disse spil der allerede nu understøtter 4K være “ Online” – Og fordi spillet oprindeligt er bygget til High-Performance PCer, og “porteret” til PlayStation 4 vil det derfor have optimeret alt graffik til 4K, men man af gode grunde ikke har mulighed for at se på sin nuværende PS4

Det vil ikke engang kræve en patch, eneste det kræver et du rent faktisk har et 4K – Full HD TV så vil spillet kunne afspilles i 4K – Under her kan man se “The Elder Scrolls Online 4K – Konsol Traileren”

Kræver du ser den på et 4K tv ellers vil du ikke kunne se nogen som helst forskel. – Så husk det er ikke kun konsollen der gør forskellen men også TVet. Du vil dog kunne se lidt “pænere” og “runder” grafik, men et 4K TV  / Monitor er optimal for at se forskellen.

Video ThumbnailNår PlayStation Pro udkommer til November vil et af disse spil der allerede nu understøtter 4K være "The Elder Scrolls Online" – Og fordi spillet oprindeligt er bygget til High-Performance PCer, og "porteret" til PlayStation 4 vil det derfor have optimeret alt graffik til 4K, men man af gode grunde

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.