Pre-order bonus til Sniper Elite 4

Hvis man har tænkt sig at forudbestille Sniper Elite 4, kan du med god grund gøre dette, specielt fordi du får atter en gang en mission hvor du skal snigemyrde “Der Führer” i forudbestillings missionen., og selv om spillet i denne omgang sætter kurs mod italien og det facistiske italien med Mussolini i spidsen i 1944, så betyder det ikke at den alt overskyggende fjende “Der Führer” ikke kan være dit mål.

Beskrivelsen går således.

Skjult i en glemt hjørne af Middelhavet, truer en hemmelig nazistiske U-boat facilitet allierede skibsfart. Når agent Karl Fairburne forsøg på at myrde den base Commander, finder han sit mål allerede døde, udført i person af en skyggeagtig besøgende. Karl’s mission har ændret: Target Führer!   Ødelægge U-boat base og tage ned Hitler på så mange måder som du kan i denne replayable kampagne mission for 1-2 spillere.

Man vil ud over denne mission også få fingre i et kamouflage

Få Camouflage rifle skin Pack gratis, når du forudbestiller Sniper Elite 4!

I en sharp shooting duel til døden, kunne nogen fordel gøre forskellen mellem sejr og nederlag. Gælde meget detaljerede camouflage wraps for dine rifler, bryde op deres silhuet og blande dem ind i de frodige bekæmpe miljøer af WW2 Italien. Våben skind kan bruges til at tilpasse alle syv af Sniper Elite 4 Start rifler til brug i singleplayer, co-op eller multiplayer mode.

Se “Der Fuhrer” Traileren under her.

Hvis man har tænkt sig at forudbestille Sniper Elite 4, kan du med god grund gøre dette, specielt fordi du får atter en gang en mission hvor du skal snigemyrde "Der Führer" i forudbestillings missionen., og selv om spillet i denne omgang sætter kurs mod italien og det facistiske italien med Mussolin

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.