Vil du prøve Batman VR, eller andre PlayStation VR titler til Comic-Con skal du bestille tiden idag

Skal du til i Bella Centeret den 24 eller 25 September, er det som nævnt tidligere muligt at prøve før den udgives, men da efterspørgslen højst sandsynlig er stor har Sony lavet et “Book en tid” funktion. Som kræves for at få lov til at prøve, så smut ind på følgende link http://www.trypsvr.com/

  1. Opret en bruger
  2. Svar på spørgsmålene
  3. Vælg et tidspunkt du vil have tid ( du kan kun vælge 1 tid som er af 15 minutters varighed )
  4. Gem den unikke reserveringskode du får når tilmeldingen er afsluttet.

Når du så ankommer til Comic-Con kan du i ro og mag rende rundt i Bella Centeret og blot gå over til PlayStation VR booth og oplyse din unikke kode på det tidspunkt du har reserveret og så kommer du til, men skynd jer pladserne er ikke uendelige.

Læs evt mere info her hvor du kan købe billetter til Comic-Con som iøvrigt koster 40 kroner mindre pr billet hvis du bestiller online. – http://playstationforum.dk/begivenhed/comic-con-copenhagen-2016/

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.