PES 2017 - Anmeldelse

Pro Evolution Soccer / Winning Eleven / – Kært barn har mange navne, men gøre sig også hele tiden bemærket når man mindst forventer det. PES 17 er ingen undtagelse. Og i år har Konami´s “slagskib” igen revolutioneret på mange måder, blandt andet ved at lave en kontrakt med selveste Barcelona, så de betyder at Messi for første gang ikke er at finde som “frontfigur” i mere, men nu er en del af mange frontfigurere i .

Som noget helt nyt i PES 2017 har de introduceret Touch Pass, som gøre spilning af bolden og andet lettere og fungere lidt som vi ser det i FIFA serien ,og derved er Konami også kommet tættere deres mål som har været at kunne hamle op med FIFA inden for en årrække når det kommer til gameplay / styring og realisme som PES serien har lidt under.

pes2017-bvb-aubameyang-action-jointlogo_1471452709I år har de skridtet videre med MyLegend mode, hvor du har alt under en hub, med blandt andet deres svar på Ultimate Team, Sæsoner osv , og generelt set minder meget op spillet FIFA ihvertfald når det kommer til online sæsoner, og hold spil ( Online Pro ). Men i år har det hele generelt fået et løft både i menuerne og i holdopstilling skærmene , de giver mere mening.

Som altid har PES 2017 også Master League implementeret noget der har været med siden starten, men den er vel og mærke det samme som altid , man spiller i en liga med mange verdenshold og skal vinde den, men du kan også vælge at spille en licenseret Champions League hvor dog mange hold ikke er med Licens, men det er der en fix til som kan læses her

pes2017-lfc-jointlogo-announcement-action-01_1471340325Et af de store problemer der var i PES 2016 var rent faktisk målmændene og det er lidt komisk, fordi det er netop en af de få ting der virkelig var at sætte fingre på i PES 2016 gameplayet, som virkelig trak ned. De kunne ganske enkelt ikke redde bolde der kom langs jorden og det blev aldrig rigtige patchede så de personer der tog den “nemme” vej brugte den og dem der ikke vidste det havde problemer med at score. Det er der blevet gjort noget ved i år, og bevægelserne er blevet tilmed ret realistiske at se på.

Spiller grafikken er enorm godt lavet og det er noget PES både 2016 og nu PES 2017 kan være stolte af det er dog kun de aller største spillere der er 99 procent identiske, men det er vel også kun de store spillere man spiller med ? 😉

Samlet konklusion er PES 2017 er gået i den rigtige retning eneste der stadig er et problem er licenserne London North , holder bare ikke når man ved det er Arsenal osv, men heldigvis er der muligheder for at ændre det via usb stik eller via editering, og så mangler de stadig noget der virkelig kan få folk til at spille det i en længere periode, det er som om online delen slet ikke kommer op på samme niveau som FIFA desværre, men det er i bund og grund nok fordi folk er vanedyr.

god
  • Mere overskuelig menu i år
  • Flotte Animationer
  • God Atmosfære
Dårlig
  • Mangel på Licenser ( igen!! )
  • Online delen halter stadig
7.5
Godt
Gameplay - 7
Styring - 7
Grafik - 9
Online - 7
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.