PlayStation 4 Pro vil ikke understøtte det de nye 4K Blu-Ray skiver og her er grunden

Havde man troet man ville få en fuld 4K Oplevelse ved at bruge sine spare penge til at købe en så er der intet at komme efter her, som man allerede ved – For at dette skal blive muligt at afspille 4K Blu-Ray disk skal man altså investere i en seperat 4K Afspiller.

Sony siger følgende omkring emnet , og hvorfor de har fravalgt en hardware baseret 4K Afspiller, frem for en opskalerings metode siger Andrew House chef for SIE (Sony Interactive Entertainment)

“Vi ser det fysiske medie som en stor del af spille industrien, men vi kan hellere ikke lade være med at bemærke at når det kommer til at se film, så er streaming tjenester deres fortrukne. – Selv om vi har en stor bruger database , vil det stadig koste for meget at implentere en 4K afspiller i PlayStation Pro”

Kort sagt så har de holdt udgifterne nede ved ikke at implentere dette , men så presset mere ud af opskalering, så spil og streaming tjenester stadig vil kunne opskalere / sende i 4K uden man taber kvaliteten på det.

 

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.