Sådan sætter du PlayStation VR op fra udpakning til du starter.

Du har måske ikke dette stykke PlayStation tilbehør endnu, men derfor kan man vel godt forberede sig på hvordan og hvorledes tingene skal tilkobles så det bliver let at komme i gang.

Bemærk videoen viser det nye PlayStation Camera, så lad dig ikke forvirre og tro du SKAL købe det PlayStation Camera for at spille , du kan stadig bruge det gamle , forskellen er bare dette har en “fod” på.

Videoen vises i 3 dele, og er delt op i 3 afsnit.

  1. Udpakningen
  2. Opsætningen
  3. Sæt i gang.
Video ThumbnailDu har måske ikke dette stykke PlayStation tilbehør endnu, men derfor kan man vel godt forberede sig på hvordan og hvorledes tingene skal tilkobles så det bliver let at komme i gang. Bemærk videoen viser det nye PlayStation Camera, så lad dig ikke forvirre og tro du SKAL købe det PlayStation Camera
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.