Loading Human : Chapter 1 – Lancerings Trailer – ( Kun til PSVR )

– Chapter 1 – Udnytter til fulde og er med til at skabe medrivende gameplay komplet med ægte, følelsesmæssige interaktioner. Spillere vil se verden gennem øjnene på en ung astronaut, Prometheus, da han søger efter en kur for at redde sin skrantende far. Hans far betragtes som den vigtigste mand i historien, en agtet videnskabsmand, der har opdaget eksistensen af Quintessence, en kraftfuld energikilde, der vil bidrage til at vende aldringsprocessen. Tilføjelse til spændingen i historien, Prometheus ‘kærlighed interesse, Alice, har sine egne ideer om, hvordan missionen skal udfolde sig.

Se Lanceringstraileren her ( Udkommet den 13 Oktober ) 

Video ThumbnailLoading Human – Chapter 1 – Udnytter PlayStation VR til fulde og er med til at skabe medrivende gameplay komplet med ægte, følelsesmæssige interaktioner. Spillere vil se verden gennem øjnene på en ung astronaut, Prometheus, da han søger efter en kur for at redde sin skrantende far. Hans far betragte
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.