Rockstar Games – Teaser 2 Red Dead Redemption Screenshots og har købt RDR Online Domæne

Rygterne omkring er der konstant, og specielt når det kommer til et 2 spil. Men det har aldrig været noget Rockstar selv har været ude og lave, det har som regel været bygget på spekulationer på en eller anden måde. Men i går kom der 2 screenshots på deres twitter profil hvor af den ene kan ses her.

Der ud over så er der også personer der har gravet lidt i det for at se om der er noget specifik omkring netop det logo de har teasede og tilsynladende virker det som om Rockstar enten beskytter deres trademark yderligere, eller de rent faktisk har gang i noget stort for westens udgave af GTA. Teaseren kan ikke sammenlignes med nogen af de ældre spil da der er flere karakter end tidligere, så det er med stor sandsynlig ikke en remaster

De seneste rygter gik på at Red Dead Redemption skulle være annonceret på E3, men blev trukket tilbage i 11 time pga unævnelige ting, og derfor er det blot et rygte. Og Xbox One har som de fleste ved fået en bagud kompatibilitets patch , fra Xbox 360 versionen så folk med Xbox One kan spille spillet stadig, dette er dog ikke tilfældet her.

Registrering af Online Domæne

Som nævnt er der nogen der har været lidt mere grundige i deres research og derved prøvet at gå i bund omkring ovenstående twitter post, og fundet ud af at , som ejer Rockstar,  har opkøbt domænet reddead.online

red-dead-online

Vi kan bare håbe det i sandhed er korrekt, så der rent faktisk kommer et Red Dead Redemption 3

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.