Tethered udkommer til PlayStation VR i morgen

I morgen kommer Secret Sorcery med deres første VR titel, som går under navnet “” – Spillet handler om “The Spirit” som er med til at skabe liv i landskabet, men for at det bliver muligt må du som “Guardians” være med til at arbejde for det, så du kan få gjort de mørke og døde områder levende. Du skal i dette strategi spil, bygge , opruste og samle mad og andre ting så du kan overleve angrebene fra de store monster der dukker frem om natten.

Du kan via naturen samtidigt kontrollere omgivelserne og bruge naturens kræfter til at hjælpe dig med at nedkæmpe det mørke og overvinde dem så der kommer liv igen. Spillet kan lyde ret dystert, men det er kun indtil du får sat en god arbejdsmoral på dine guardians.

Spillet er bygget op omkring konceptet – Oprust om dagen , overlev om natten. – Spillet kræver PlayStation VR, dog er PlayStation Move controller ikke nødvendigt, men blot din DUALSHOCK 4 controller.

Se Trailer fra spillet her.

Video ThumbnailI morgen kommer Secret Sorcery med deres første VR titel, som går under navnet "Tethered" – Spillet handler om "The Spirit" som er med til at skabe liv i landskabet, men for at det bliver muligt må du som "Guardians" være med til at arbejde for det, så du kan få gjort de mørke og døde områder levend

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.