Efterårets og vinterens spil 2016 del 1 af 3

Efterårets spil – Del 1 af 3

Endnu en gang er vi gået ind i de kolde måneder.
Det sker jo det ene år efter det andet, men det er jo ikke alle der ligesom undertegnede er så meget for det kolde og grå vejr.

Og dermed er det jo fantastisk at det ligeledes er i denne periode mange af årets mest eftertragtede spil rammer spil hylderne.
Så lad os se lidt på hvad der kommer at varme sig med i de kolde dage.

1 – 21
Spillet er ganske vidst udkommet for en lille uges tid siden, og har også trukket en masse rigtigt flotte ord med sig på vejen.
Vores anmeldelse er stadig under vejs, men vi kan afsløre at det får flotte ord med på vejen.
Spillet er gået væk fra at holde sig til ’’den nære fremtid’’ som Battlefield ellers har holdt godt fast i med deres sidste par spil og er i stedet gået tilbage i tiden.
Ikke engang tilbage til WW2 som ellers var det helt store for en række år siden. Men helt tilbage til WW1.
Første verdenskrig er en krig vi har set helt enormt lidt til på spilfronten overhovedet, så det er lidt af et gamble fra EA’s side af, men det er tydeligvis et træk der bære frugt med sig.

Spillet er fængene, sjovt, flot og enormt underholdene. Der er indtil videre lagt 20+ timer i det herfra og der skal lægges mange, mange flere i det fremadrettet.

bf1

2 – 28 oktober.

Ligeledes allerede på gaden. TitanFall serien har taget skridtet ind på Playstation 4 maskinen og vi glæder os enormt meget til at kaste os over det.
Vi har stadig med et EA spil at gøre, men det er et EA spil i en lidt anden genre. I stedet for at stå på store flotte baner fyldt med tanks og fly er vi på små adrenalin-pumpende baner med Titaner ( robotter af den bedste slags)
Den står på wall-Running, højt tempo, episke titan-kampe og enorm flot action.

TitanFall kommer denne gang med en fuldbyrdet Single Player kampagne hvor det første spil i serien kun kunne byde på Multi Player kampe.
Så der er noget for et hvert humør i denne omgang.

titanfall-e1423592436690Call Of Duty: – 4 November.

Endnu et år = Endnu et Call Of Duty spil.

Denne gang forlader vi jorden og bevæger os ud i rummet og tager kampene.
Alting er dog som vi kender det alligevel.
En hollywood-Action fyldt kampagne og en fantastisk solid Multi Player del som endnu en gang kommer til at byde på masser af timers action.

Kit Harrington (kendt som John i ) lægger stemme og ansigt til en af spillets frontfigurer i denne omgang. Det bliver tydeligvis mere og mere populært for skuespillere at bevæge sig ind i spil verdenen.

call-of-duty-infinite 2 – 15 november.

Der var en del tvivl om hvorvidt vi ville komme til at se en efterfølger til Watch Dogs efter den meget blandede modtagelse spillet fik tilbage i .

Det er dog lige rundt om hjørnet nu og det er tydeligt at har taget al kritikken til sig og har haft fokus på at det sagtens kan være både sjovt, spændene og seriøst på en og samme tid.

Der er kommet en ny hovedperson på banen, der allerede ved første øjenkast viser at der er mere fokus på at det skal være sjovt.
Historien lader til at blive fortalt meget på samme måde som det tidligere har været gjort, hvilket bestemt ikke er en negativ ting.
Multiplayer får også en overhaling efter at det overhovedet ikke fungerede som Ubisoft ellers havde fremvist det til det første Watch Dogs.
Det lader generelt til at Ubisoft har bestemt sig for at holde det mere ærligt når de fremviser deres spil, hvilket også kun kan kaldes positivt.

watch-dogs-2Dette var lige hvad der blev til på del 1.

Anden del af efterårets spil bliver lagt op i den kommende uge.
Der er masse af kommende spil at hygge sig med

Skribent på Playstationforum - Glad for alle slags spil og nyder altid en god kold is på en varm sommerdag

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.