Horizon Zero Dawn vil udnytte PS4 Pro – Her kan du se hvad du skal forvente af forbedringer.

Horizon Zero Dawn, PS4 Pro optimeret.

Som udgangspunkt er spillet optimeret til , 4K og UHD, i form af bedre FPS. Selv om de sidste 2 omgange af E3, har været afspillet og vist frem på en “standard” PlayStation 4, så vil det være optimeret til 4K og Pro inden udgivelsen, men i sidste måned blev spillet vist frem til et VIP event hvor det blev testede på , og 4K TV. Og der fortæller Michiel van der Leeuw som er teknisk direktør for Guerilla Games, at spillet blev kørt i 2160p og spillet kørte flydende.

Og med HDR aktiveret på sit tv vil billedet blive endnu mere “glat” og det gav en utrolig effekt, som man ikke ville have oplevet på en normal PS4

Yderligere fortæller han , selv om man har PlayStation 4 Pro, men blot et 1080p ( Full HD ) tv så vil der være optimering af netop af disse “2160p” optimerede effekter, så de blot “nedskaleres” til 1080p, og vil samtidigt give en blød overgang og igen mere flydende spiloplevelse, det vil sige detaljerne vil stadig være der, men ikke desto mindre, være endnu bedre og mere behagelig oplevelse end vi håbede på kunne blive tilfældet, så det er blot en positiv oplevelse.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.