Efterårets spil – Del 2 af 3

Vi bevæger os ind hvad der egentligt kan kaldes vinter i denne omgang hvilket jo egentligt er meget passende når man tænker på at vejrudsigten siger at vi egentligt bør få årets første sne her i løbet af ugen.

Og så skal man til at tage det svære valg.
– Gaming eller snemand?
Spillende giver i hvert fald en rigtig fin grund til at vælge dem. Vi kigger i dag på resten af de helt store og spændende titler i 2016.

Final Fantasy  –  15 november

Kender man ikke til Final Fantasy serien bliver man muligvis hurtigt bange for det høje nummer i titlen, men ligeså snart man regner ud af FF serien lever i sin egen lille verden hvor tallet bagefter egentligt ikke betyder at det er en fortsættelse så flyver interessen i vejret igen.

Final Fantasy 15 har været undervejs i et hav af år og nu hvor det endelig er ved at være på trapperne så er ventetiden tæt på ulidelig.

Der bliver lovet en mørkere og dybere historie end vi hidtil har været vant til fra serien, hvilket blot er endnu en grun til at glæde sig.
Det er trods alt en serie der er kendt for at fortælle de mest fantastiske historier spil verdenen har at byde på.

Og de har trods alt haft 10 år til at fin-justere denff15

Eagle flight – 18 november

Der skal selvfølgelig også være fokus på noget VR. Så kan man nemlig bevæge sig lidt for at holde varmen i de kolde måneder.
Eagle Flight er Ubisoft’s kommende Virtual Reality titel der er på vej til Playstation 4.

Kort fortalt er du en ørn. Du er en ørn der flyver rundt i en verden hvor mennesket er forsvundet fra jorden og har efterladt naturen til sig selv igen.
Derfor får du lov til frit at flyve rundt i Paris og besøge alt fra Eiffel Tårnet til de smalle gader byen har at byde på.

Innovativ styring skulle være med til at gøre det til en speciel oplevelse og flot ser det da bestemt også ud.

eagle-flightSteep – 2 december

Da det er ret begrænset hvor meget snowboard og ski-sjov vi får i Danmark er det jo fantastisk at der er mulighed for at kaste sig over det på den digitale front.

Steep udkommer tidligt i december og alt hvad vi har set og prøvet fra det lover enormt godt.
Det handler om at det skal være spændende, det er nemlig ikke helt muligt at genskabe den følelse du får på et virkeligt snowboard i den virkelige verden men steep er det nærmeste vi endnu er kommet på at det i hvert fald bliver ligeså spændende.
Muligheden for at starte på toppen af et bjerg og skulle finde uskadt ned til jorden på snowboard, ski eller simpelthen at forlade den solide bjergkant og tage turen med paragliding giver rig mulighed for at få fart over feltet mens man febrilsk forsøger at undgå alt fra klipper til træ’er der står i vejen for dig.

steep

The Last Guardian – 6 december

Så er vi kommet til en af de mest spændende titler 2016 har at byde på.
Spillet blev annonceret for hvad der efterhånden føltes som en menneskealder siden og har brugt det meste af tiden på at være et stort mysterium.
Flere gange har alting peget på at spillet har været droppet, men så er det pludselig dukket op igen ud af det blå for langt om længe at få en udgivelses dato. For derefter at bliver . Men nu ser det faktisk ud til at spillet bliver udgivet i år.

Fra skaberne af Ico og Shadow Of The Colossus som begge er favoritter hos alle der har været Playstation spiller siden Playstation 2 dagene kommer historien om en lille dreng og et… dyr?

Vi glæder os i hvert fald enormt meget til at se hvad det er blevet til.

the-last-guardian

Skribent på Playstationforum - Glad for alle slags spil og nyder altid en god kold is på en varm sommerdag

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.