Grand Theft Auto V – Solgt over 75 millioner kopier

Der er ingen tvivl om spillet er populært, og selv om spillet faktisk er “ældgammelt” når det kommer til en spil titel , så er det stadig en af de mest solgte titler igennem tiden, og tallet er netop rundet 75 millioner på tværs af alle platforme. Og det er til trods for der hver eneste dag også bliver solgt brugte udgaver på diverse facebook sider og auktionsider, så tallet kunne måske være 100 millioner på verdensplan hvis det ikke havde været tilfældet.

Der er ingen tvivl om , dette kun har været tilfældet fordi der har været så meget fokus på online delen, og deres forsatte support på denne del. Men mon ikke når Red Dead Redemption 2 udkommer, så begynder at blive en fortid – Husk iøvrigt at du stadig kan nå at få glæde af deres 3 års jubilæum i Grand Theft Auto Online indtil i morgen den 4 November, ved at logge på og få 250000 gratis ingame penge.

Take-Two som er ejer af og 2K studierne  , kan samtidigt fortælle at Mafia III er 2K mest solgte spil på release overhovedet for 2K studiet med over 8.5 millioner solgte eksemplar den første uge , det slår dermed NBA2K16 og 2, som dog stadig er det mest solgte spil fra 2K studiet til dato.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.