Efterårets og vinterens spil 2016 del 3 af 3

Så bevæger vi os ind det nye år og ser på hvad de første par måneder har at byde på.
Når disse spil udkommer er både jul og nytår overstået og det er tid til at glemme sine nytårsforsæt og starte det nye år ud.

Og det starter med lidt uhygge

Resident Evil 7 – 24 januar

Det syvende kapitel i Resident Evil serien ser ud til at droppe alt hvad der hedder COOP til fordel for godt gammeldags psykologisk horror.

Indtil videre har vi fået lidt trailers og en demo som hurtigt gik hen og blev populært på et P.T niveau der sjældent ses.
Det ser ganske flot og enormt uhyggeligt ud og er du typen der har savnet et rigtigt godt horror spil er det bestemt en titel du skal holde dine øjne godt klistret til.

Vi glæder os i hvert fald.

resident-evil-7For Honor – 14 februar

Det skulle egentligt have været udkommet i efteråret, men det er jo efterhånden blevet en standard at spil får en flot udgivelses for så at blive forsinket efter at en eventuel beta eller demo fortæller udvikleren at der altså skal nogle rettelser til.

For Honor er et avanceret krigsspil hvor du spiller som en helt imod andre spillere i samme situation.
Kampsystemet er hvad der virkelig viser at For Honor er et andet slags spil end vi er vant til.
Du styre nemlig hvilken retning du vil angribe, hvor hårdt og hvor hurtigt.
Imens din modstander har præcis samme muligheder, hvilket tvinger dig ud i at skulle matche din kampstil med fjendens.
I betaen resulterede det i en masse enormt spændene kampe hvor fordelen lynhurtigt skiftede fra den ene spiller til den anden og man endte konstant med at sidde på kanten af sit sæde med hjernen kørende i højeste gear i et forsøg på at overrumple fjenden.

psf_for_honor_ubisoft (7)Horizon Zero Dawn – 28 februar

Når vi tænker guerilla games tænker vi normalt på som de hovedsageligt har været kendt for at stå bag, men nu skal vi altså pludselig til at se en åben verden fyldt med farver og liv fra dem.

Horizon fortæller en historie hvor maskinerne har overtaget verdenen og mennesket er skubbet tilbage til hvad der næsten kan kaldes hulemands niveau.
Vi spiller som Aloy i en verden hvor naturen efterhånden har overtaget vor byer og områder, med en flot robot-dyr der har fået placeret sig på toppen af fødekæden.

Alt hvad vi har set fra spillet indtil videre har set helt enormt flot ud og alting tegner til at spillet holder stilen helt til sin .

horizon_zero_dawn_Aiming_at_Thunderjaw_1: Wildlands – 7 marts

Endnu et Ghost Recon spil er på vej og det ser ud til at Ubisoft har bestemt sig for at det skal være meget anderledes end det vi hidtil har været vant til fra navnet.
Vores sidste besøg i Ghost Recon universet har budt på mere korridor-lignende oplevelser hvor vi i denne omgang i stedet for en enorm åben verden fyldt til randen med missioner og at kaste os over.
Samtidig byder det i typisk Tom Clancy stil på 4 spiller COOP fra start til slut, hvilket altid har været en af seriens styrker.

Vi ser frem til en masse taktisk hygge og sikkert en masse kaotiske situationer når selv de bedst planlagte missioner går grueligt galt.

wildlandsHerefter bevæger vi os ud i hvad der ikke længere kan kaldes for vinter og denne 3 delte artikel stopper altså her.

Vi håber at det har resulteret i at i har fået et overblik over de næste par måneders stor spil.
Der er i hvert fald en del vi selv glæder os til.

Skribent på Playstationforum - Glad for alle slags spil og nyder altid en god kold is på en varm sommerdag

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.