The Crew – 2 års fødselsdag og har fået 10 millioner spiller – and still counting

Siden udkom for 2 år siden , har spillet haft en fast fanskare som mange andre bilspil ikke har kunne hamle op med, og selv om det er snart 2 år, så har det ikke fået mindre spillere, tværtimod, det er steget med spillere hver eneste måned. Da The Crew : Wild Run så udkom sidste år fik spillet ikke blot en ny gamemode form af The Summit, det fik også en hel ny grafisk overflade der var mere denne generation værdig.

Spillet har konstant udviklet sig, og det er hellere ikke gået ubemærket rundt da udkom med med Need for Speed sidste år, da de har kopieret mange af de udvidelser der har været en bestandel af Wild Run udvidelsen.

Men ikke desto mindre The Crew får som nævnt under endnu en udvidelse, men denne gang vil der komme en ny tilgang til politiet, det er nemlig ikke kun undergrunden der har hurtige biler, politiet har også deres hemmelige våben for at kunne hamle op med dem de skal fange , i form af speciel designet politibiler og motorcykler, og dem får man muligheden for at tage kontroller over i den nye The Crew : Cops and Robbers , som vil give spillet et endnu mere hektisk “allways on” bil spil, fordi nu vil alle kunne indtage rollen som politi og jagte de banditter som kan være dig eller nogen et andet sted i verden. – Kort sagt spillet bliver endnu mere actionfuldt i en open verden der strækker sig fra Øst USA til det Vestlige USA, og faktisk tar 1 time rundt regnet i rigtig tid at kører hvis man tar motorvejen igennem nevadas ørken.

The Crew : Cops and Robbers udkommer 28 November som Standalone og som hvis man har The Crew i forvejen.

Men således ser stats ud indtil videre på de første 2 år, og det må siges at være ret imponerende stats 45 års spilletid 

thecrew_infographic_2years_final

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.