The Outsider and The Void – Men hvem er “The Outsider” i Dishonored 2

er netop udkommet, men dem der stadig er lidt i tvivl om hvem “The Outsider” er i kan få svaret i denne nye video som har udgivet, her får du en forklaring på hvem The Outsider er, og hvad hans rolle er for historien. The Outsider lever i “The Void” som er et parallelt mørkt univers hvor alt er ødelagt , men til tider vil du med din karakter blive suget ind i dette univers, og her vil du få svar på de spørgsmål du end måtte have i din rolle på at tage det tilbage der tilhører dig. Men samtidigt vil The Outsider også give dig nye spørgsmål i din kamp for at tage din trone tilbage, om hvem du kan stole på, hvem du ikke kan stole på.

Dishonored giver dig mulighed for at vælge din egen historie, og få forskellige muligheder, og er du hardcore nok kan du kører hele spillet stealthy frem for at være synlig, valget er dit.

Dishonored 2 – The Outsider and the Void

Video ThumbnailDishonored 2 er netop udkommet, men dem der stadig er lidt i tvivl om hvem "The Outsider" er i Dishonored 2 kan få svaret i denne nye video som Bethesda har udgivet, her får du en forklaring på hvem The Outsider er, og hvad hans rolle er for historien. The Outsider lever i "The Void" som er et paral

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.