VirZoom – Cykle Tour De France, Sejl Kajak og andre ting med VR Spillet VirZoom – Med rigtig motionscykel

VIRZoom Arcade er en ny form for “Motions” spil hvor du får muligheden for at lege med følgende spil – Cowboy, Racecar, Pegasus, Tanks, Chopper, Kayak and Cycle le Tour. Du får kort sagt en alsidig mulighed for at bruge din din konsol som træningsmaskine, for fremdriften via spillene er i stedet for at trykke på en knap, blot at cykle med pedalerne. – Det kan måske virke lidt utopi at man skal kører bilspil med pedalerne , og ens fart afhænger af hvor hurtigt man pedalere, men ikke desto mindre så er det , det der skal til.

Allerede nu er muligheden på PC udgaven af VirZoom at spille blandt andet Project Cars med netop cyklen, sammen med sine VR Briller man nu end måtte have til sin PC, men ikke desto mindre er det en realitet.

En stor cykelfan som mig, har været hooked på der kom en form for cykle spil netop for at man får en mere realistisk tilgang til cykel løbende og selv om der var en cykel til PS3, så var det en der kostede mere end PS3, og fungerede faktisk kun til dette ene spil man fik med til. Denne cykel man kan få hos VirZoom, fungere også som controller, og derfor kan være brugbar i mange andre spil, så hvorfor ikke mixe det sammen og få motion mens man spiller.

kræves der dog, og derfor skal man være obs på det før man bestiller dette unikke sæt.

Det er stadig ikke muligt at købe i EU, og skal derfor bestilles via amazon.com , eller andre amerikanske detail sider hvis man vil have fingre i spillet, ligeledes kan spilles også kun findes på den amerikanske PlayStation Store

Under her kan man se en video fra “The Today Show! der demonstrere det dog ikke fra en med PlayStation VR men konceptet er det samme.

VIRZoom Arcade er en ny form for "Motions" spil hvor du får muligheden for at lege med følgende spil - Cowboy, Racecar, Pegasus, Tanks, Chopper, Kayak and Cycle le Tour. Du får kort sagt en alsidig mulighed for at bruge din din konsol som træningsmaskine, for fremdriften via spillene er i stedet for
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

1 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.