Ark : Survival Evolved udkommer den 6 December – Dinosaurene kommer til PS4 …

Tilbage i August blev ARK : Survival of the Fittest yderligere forsinket.,og faktisk blev denne “gratis” version slet ikke udgivet til PlayStation 4, da dengang ikke ville have et spil der stadig var “under udvikling” , og selv om der dengang blev snakket om at Sony ville starte et “Early Access Program” som der er på STEAM og på , så blev det ikke tilfældet i denne omgang.

måtte derfor lave deres “gameplan” helt om da de ville have brugt netop “ARK : Survival of the fittest” som en slags test og få fejl osv rapporteret, så disse kunne være klar til “ARK : Survival Evolved”.

Der er dog en masse ting man skal tage højde for i forhold til planen oprindeligt var da dette spil blev annonceret SAMTIDIGT med PlayStation VR, og det er som du måske kan regne ud, ikke PlayStation VR kompatible på udgivelses datoen, og er altså noget der vil komme senere, og det er noget man kan undre sig over Sony PlayStation, som har brugt så mange kræfter på at udvikle Playstation VR og markedsfører blandt andet dette spil som et VR spil, overhovedet nægtede dem at udgive den planlagte gratis version.

Ark : Survival Evolved udkommer den 6 December – Dinosaurene kommer til PS4 …

 

Spillet vil udgives i “bider” på følgende måde, da det er en “port” fra PC så vil alle DLC der er udkommet på denne også udgives sammen med spillet. 

  • Spillet kan som udgangspunkt købes digitalt, og som disk.
  • ARK : Survival Evolved vil sælges seperat til omkring 350 kroner. Indeholder kun hovedspillet
  • ARK : Survivers Pack – Indeholder hovedspillet, og den nye DLC som allerede er på vej til PC, men udkommer først i 2017 til PS4, denne vil koste 500 kroner ca, men så får du hovedspillet og “ARK : Scorched Earth Expansion” Pack” ( Se Trailer under her )

Andre ting der er værd at bide mærke i er følgende :

  • PlayStation 4 Pro optimeret, dog uden 4K, men bedre lys og finere grafik.
  • Spillet vil ikke understøtte PlayStation VR på udgivelses datoen.
  • Der vil være Platinum trofæ i hvor der er 18 stykker, og de 9 af dem er af guld, hvor der blandt andet er trofæer for at være på det højste bjerg eller det dybeste sted i havet, samt du selv skal indsamle notater.
  • Split-Screen til “sofa co-op” , så du kan sidde hjemme med vennerne og spille sammen.
  • User Interface vil blive opdateret i 2017 sammen med “ARK : SEE”
  • Spillet vil ikke understøtte Cross-Play til Xbox, men det er en feature der arbejdes på.
  • Der vil være dedikeret servere plus du vil kunne hoste din egen server på din PlayStation 4

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.