Battleborn får stor opdatering der giver 4K Support og oplåsning af alle karakter

har måske ikke fået den opmærksomhed som det burde, og det har måske været noget at gøre med Overwatch kom ud i samme periode,og faktisk virker det som om folk stadig tror spillet er “det samme” men det er endnu ikke tæt på, da der er kampagne missioner i , langt mere team baseret end Overwatch er. Og det har også gjort at Gearbox ikke har opgivet supporten på spillet, fordi der kommer stadig en del spillere til , selv om der også falder nogen fra dog.

Men Gearbox har annonceret at de vil komme med en stor opdatering til spillet inden for den nærmeste fremtid der vil tilføje 4K Support som vil give dig muligheden for at kører spillet i 1080p med 60 FPS, eller 4K Mode med 30 FPS. – Yderligere vil updaten også låse op for alle karaktere hvis man vel og mærket har gennemført prologen.

Der vil også blive tilføjet en ny gamemode som kaldes “Draft Mode” hvor man online bliver tildelt rollen som “anfører” som er random , og den skal så selv vælge de andre der er joinet lobbyen til deres hold, på den måde vil man kunne få et mere lige hold, frem for alle de høje lvls er på et hold og de mindre gode er på et andet hold.

Som en sidste ting vil der også tilføjes en “Traning Mojo” som kan bruges til at teste alle karakternes evner, plus du vil få flere xp når man spiller online og derved kunne unlocke ting hurtigere.

Der er ingen dato endnu for denne opdatering, men gearbox kører en Q & A session i morgen torsdag kl 17 på deres twitch kanal hvor de viser updaten i en livestream.

Battleborn har måske ikke fået den opmærksomhed som det burde, og det har måske været noget at gøre med Overwatch kom ud i samme periode,og faktisk virker det som om folk stadig tror spillet er "det samme" men det er endnu ikke tæt på, da der er kampagne missioner i Battleborn, langt mere team baser
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.